Brain Storming kérdése:
Jó kereszténynek lenni? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2007. okt. 6. 23:11
11/15 anonim válasza:
kersztény életem első eseménye az volt, hogy leszoktam a cigiről, pedig 7 éve dohányoztam.kézremegés, tb nélkül! mára már undorodom a füsttől. de ez csak egy apró példa. mióta elfogadtam, hogy meg vagyok váltva, komoly harcaim vannak, de Isten mindig segít, mert Ő tudja mi a jó neked/nekünk!
13/15 anonim válasza:
NEM MERT AKI KERESZTÉNY AZ CSICSKA CSICKA CSICSKA
14/15 anonim válasza:
Annak jó kereszténynek lenni( mármint az jó érzés neki hogy sosincs egyedül) akinek tudathasadása van. Gyógyszerrel kezelhető. Jobb esetben ez enyhébb de az idő múlásával elharapódzhat a dolog és súlyosbodhat pl:skrizofénia. A baj ott kezdődik hogy a társadalmunk integrálja az ilyen embereket és a legcsekélyebb esélye sincs annak hogy időben orvoshoz forduljon.-népbetegség-
Felhasznált irodalom: J. Albert A gyógyulás reménye.
15/15 anonim válasza:
En pogány vagyok es szerintem jo hogy nem ugy nevelkedtem fel hogy nem valosithatom meg önmagam bar en csak kulso szemlélő vagyok de szerintem a kereszténységnek is vannak olyan sötét foltjai mint a satanizmusnak gondolj bele mennyi embernek meg kellett halnia amiért nem hitt Istenben es lehetne sorolni ... en a reinkarnacioban hiszek inkább nem egy konkrét személyben de mindenkinek szíve joga miben hisz csak nem értem mi jo a kereszténységben mert igazából semmi egy onmegtartoztato buta visszamaradott dolog amit követnek a birkák es bólogatnak üresen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!