Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus hogyan szólította...

Jézus hogyan szólította Istent? Van erről szó a Bibliában?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 13:54
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
édesapám...
2014. jan. 26. 10:28
 32/32 anonim ***** válasza:
Atyámnak, Istennek szólította. Én egyébként megértem a kérdezőt,hogy kíváncsi a JT véleményekre mert én is az vagyok. És az is érdekelne különben,hogy ha tényleg annyira fontos lenne az az Isteni név amelyet a kedves tanúk annyira hangoztatnak akkor Jézus miért nem tudatta ezt mindannyiunkal amikor az Úr imáját mondta el. Szerintem ez nagyon fontos. Nem lett volna helyesebb neki ha úgy tanított volna minket imádkozni, hogy"Jehova ki vagy a mennyekben szenteltessék meg a te neved..."?? De nem! És meg valami amire oda kellene a tanulnak figyelniük,hogy nem úgy kezdi az imát "ÉN ATYÁM KI VAGY A MENNYEKBEN..." Hanem "MI ATYÁNK..." Vagyis a mindannyiunk Atyja....miért nem Jehova ? Biztos vagyok benne,hogy ha fontos lett volna számunkra a név használata akkor ezt Jézus tudatta volna velünk az Úr imajában.... A tanúknak el kéne gondolodniuk az ehhez hasonló kérdéseken.
2014. jan. 26. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!