Kedves keresztények, amikor olvassátok a kérdésemet, éppen melyik íge van a fejetekben?
Kedves Hozélujza!
Nyílván tudod hogy nem ismerem a Bibliát, mert te ugye mindent tudsz és megkérőjelezhetetlen a tudoásod és a lelki érettséged. Maradjunk annyian hogy ne akard megmagyarázni a lehetetlent. Nem megy. Előtted se ment senkinek, neked sem fog. Elég szánalmasnak tartom az olyan embereket akik szelektálnak, hogy mit fogadnak el egy vallás tanításaiból és mit nem. Olyan gerinctelen emberek. :)
Nem olvastam el Dove barátunk hozzászólását, mert a következő mondatot pillantottam meg a közepén: "Ráadásul ezen hitük -az ateizmus- mérhetetlen nagyképűségről árulkodik"
Nincs mit hozzúfűznöm, csak gondoltam kiemelem ezt a részt, had csámcsogjanak rajta a többiek. :)
1. Aki szerint az ateizmus hit, azzal azt gondolom nem vagyunk egy szellemi szinten (remélem nem voltam szerénytelen)
2. Figyelembe vettem az előtte és utána lévő részeket, ezért merem kiemelni, mert tudom hogy nem változtat a dolog lényegi részén. De ennyi erővel az összes hozzászólónak lehetne azt írni hogy egy hülye, mert kiemel egy részt a szövegkörnyezetéből. Sőt, ilyen alapon a kérdező is hülye, mert azt kéri hogy emeljünk ki egy részt. Jaaa hogy csak akkor gond ez, ha az illető kritizálja a Bibliát? Enyje-benyje irgum-burgum :)
Inkább rajtatok, bevallom szórakoztat :D
Valóban, és látom azóta sem tanúltad meg az ateista szó jelentését. Vártam volna valami fejlődést de elmaradt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!