Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves keresztények, amikor...

Kedves keresztények, amikor olvassátok a kérdésemet, éppen melyik íge van a fejetekben?

Figyelt kérdés
Nem feltételezem, hogy állandóan ígéken gondolkodtok, csak arra vagyok kiváncsi, hogy ha most hirtelen választani kellene, melyik lenne az? Jobban mondva melyik ugrott be?

2013. dec. 5. 02:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Kedves Hozélujza!

Nyílván tudod hogy nem ismerem a Bibliát, mert te ugye mindent tudsz és megkérőjelezhetetlen a tudoásod és a lelki érettséged. Maradjunk annyian hogy ne akard megmagyarázni a lehetetlent. Nem megy. Előtted se ment senkinek, neked sem fog. Elég szánalmasnak tartom az olyan embereket akik szelektálnak, hogy mit fogadnak el egy vallás tanításaiból és mit nem. Olyan gerinctelen emberek. :)

2013. dec. 5. 11:30
 12/33 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el Dove barátunk hozzászólását, mert a következő mondatot pillantottam meg a közepén: "Ráadásul ezen hitük -az ateizmus- mérhetetlen nagyképűségről árulkodik"

Nincs mit hozzúfűznöm, csak gondoltam kiemelem ezt a részt, had csámcsogjanak rajta a többiek. :)

2013. dec. 5. 12:10
 13/33 anonim ***** válasza:
Kedves dexter_morgan barátunk! És az nem lehet véletlenül hogy azok a többiek, akik csámcsogni fognak szerinted, azok azon fognak akkor már csámcsogni hogy a saját utóbbi hozzászólásoddal támasztottad alá pont Hozélujza véleményét, -akit egy pillanattal előbb megkritizáltál,- és aki csak annyit mondott hogy kiragadtál valamit az eredeti szövegkörnyezetéből és nem vetted figyelembe sem az elejét, sem a végét...? Erre mit ad Isten, mikor az én hozzászólásommal kapcsolatban nyilvánulsz meg...? Hogy nahát, tényleg! :D
2013. dec. 5. 12:24
 14/33 anonim ***** válasza:

1. Aki szerint az ateizmus hit, azzal azt gondolom nem vagyunk egy szellemi szinten (remélem nem voltam szerénytelen)

2. Figyelembe vettem az előtte és utána lévő részeket, ezért merem kiemelni, mert tudom hogy nem változtat a dolog lényegi részén. De ennyi erővel az összes hozzászólónak lehetne azt írni hogy egy hülye, mert kiemel egy részt a szövegkörnyezetéből. Sőt, ilyen alapon a kérdező is hülye, mert azt kéri hogy emeljünk ki egy részt. Jaaa hogy csak akkor gond ez, ha az illető kritizálja a Bibliát? Enyje-benyje irgum-burgum :)

2013. dec. 5. 12:31
 15/33 A kérdező kommentje:
dexter_morgan csámcsogj inkább a TV előtt kukorciát a haverjaiddal:)
2013. dec. 5. 12:34
 16/33 anonim ***** válasza:
Dexter szerintem téged nagyon jó humorérzékkel áldott meg a JóIsten. A múltkori is nagyon tetszett. Tudod amikor figyelmeztettél hogy nekem fogalmi zavaraim vannak, egymondatban azzal ahogy ecsetelted hogy Te egy ateista vagy, aki nem tagadja semminek a létezését... :D Az nagyon tetszett. De ez se volt rossz. Mert nyilván mókának szántad.
2013. dec. 5. 12:35
 17/33 anonim ***** válasza:

Inkább rajtatok, bevallom szórakoztat :D

Valóban, és látom azóta sem tanúltad meg az ateista szó jelentését. Vártam volna valami fejlődést de elmaradt :/

2013. dec. 5. 12:40
 18/33 anonim ***** válasza:
Dexter Távol álljon tőlem hogy bántsalak, vagy hogy fikázzalak így ismeretlenül, vagy akárhogyan, de -az ilyen említett megnyilvánulásaid alapján- azt kell mondjam hogy kivételesen igazad lehet, amikor azt mondod hogy nem vagyunk azonos szellemi szinten valószínüleg. És nem voltál sokkal szerénytelenebb, mint eddig, ezen már igazán ne aggódj! Ezen erkölcsi alapon vettem csak magamnak én is a bátorságot ezen megjegyzésre. De én kérek elnézést. Isten bocsássa meg tényleg!
2013. dec. 5. 12:43
 19/33 anonim ***** válasza:
Egyetértünk. Nem vagyunk. Egyébként lehet csúnya dolog egy ember szellemi képességein gúnyolódni, de ennyi engetesség meg nekem, az interneten vagyun,k nem olyan nagy bűn, én meg nem vagyok egy politikailag korrekt ember. :)
2013. dec. 5. 12:48
 20/33 A kérdező kommentje:
Sokáig égeted még itt magad?
2013. dec. 5. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!