Hiszel a sorsban?
Nem hiszek benne...Mert csak akkor lenne igazságos, ha valami alapján kapnám. A reinkarnációban pedig nem hiszek.
Persze nem tudhatom, hogy mi volt halál előtt :D
Egy nagy cuppogó agy vagyok és a többi fincsi belsőség stb..:P
Nem én akartam, nem ismerem azt amiben létezek, és nem tudom miért létezek és merre tartok. Persze lehet tippelgetni, hogy ki akarta és ki nem akarta. Attól még csak nézek ki a fejemből és közben nem is tudom, hogy belül mi van, csak érzek, tapasztalok, találgatok.
Értelemszerűen, akik Isten nevében robbantgatnak, rombolnak stb..., nekik ilyet írt volna az Úr?
Vagy ez kell ahhoz, hogy a Mennyországba jussanak? Na persze...
Az meg milyen, hogy valakiket csak úgy halálra ítél?
(5Mózes 30:18-20) . . .. 19 Bizonyságul hívom ma ellenetek az eget és a földet, hogy az életet és a halált adtam eléd, az áldást és az átkot. Válaszd az életet, hogy életben maradj te és az utódaid is, 20 azáltal hogy szereted Jehovát, a te Istenedet, hallgatsz a szavára és ragaszkodsz őhozzá; mert ő a te életed és napjaid hosszúsága, hogy azon a földön lakhass, mely felől Jehova megesküdött ősatyáidnak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákobnak, hogy nekik adja.”
Eszerint a Bibliavers szerint Isten nem irta meg a sorsunkat elöre, mi magunk döntjük el, hogy mit teszünk az életünkben.
Csatlakozom előttem szóló testvérem hozzá szólásához.
Ha eleve megírta volna akkor nem szabad akarattal rendelkezünk hanem Ő már eleve kigondolta.
Így ahogy szokták mondani:
"mindenki a saját sorsának kovácsa"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!