Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel a sorsban?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 19:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
igen !
2011. febr. 17. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Ez most hogy jön ehhez a kategóriához? O.o
2011. febr. 17. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Naná :D

Mára pl az a sorsom, hogy eszek egy jót... megyek is szia :D

De ha már az is nagyon sorsszerű, hogy eg aranyos lány írjon privit :D

2011. febr. 17. 19:31
 4/13 A kérdező kommentje:
úgy hogy sors szerűen történnek a dolgok és vannak jelek amik azt üzenik hogy két ember egymásnak van teremtve.
2011. febr. 17. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

Ha a sorsom az amit én alakítok, akkor igen. :)

Szerintem, minden ami történt veled magadnak köszönheted, butaság lenne a sorsra fogni..

2011. febr. 17. 19:32
 6/13 A kérdező kommentje:
de gondolok itt arra,hogy számokban, hogy mindig véletlenül összefutsz vele valahol vagy családtagjaival mikor nem is ugyan az a társaság és környezet de mégis mindig bele botlasz valamibe ami akaratlanul is rá emlékeztet és nem hagyja hogy elfelejtsd.hiszel benne,hogy ezt a sors akarja így?
2011. febr. 17. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Tegnap elütöttem egy macskát,lakott területen belül,nem mentem,csak kb 30km/h-val,mert 50 méteren belül elsőbbségadás köt táblám lett volna.Beugrott a kerék alá,esélyem nem volt lefékezni,csak annyit éreztem,hogy átmentem rajta,visszapillantóból meg láttam a macskát..így tudom,hogy min mentem át.Eléggé hazavágott a dolog,mert szeretem a macskákat,soha nem járok arra,abban az utcában először jártam kocsival,tuti ez volt a sorsa szegénynek.Hiszek a sorsban.
2011. febr. 17. 19:36
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem. A sorsomat én magam alakítom.
2011. febr. 17. 19:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az álmaink és legfőképp az erős vágyaink alakítják tovább a sorsunkat, ezek a tudatos és tudat alatti érzelmi motivációk "kormányoznak" az időben és előbb utóbb vmilyen szinten meg is valósulnak.....én évekig álmodtam egy férfiról és később az életben is találkoztam vele, pont úgy nézett ki, mint az álmomban! 4 évig tartó szenvedélyes kapcsolat volt...aztán elváltak útjaink, én akartam így....most megint "álmodom", ez nem ábrándozás, hanem a mély álom fázisban látok képeket....egy másik férfiról...lehet, a dolog megint meg fog ismétlődni....

de nem csak a szerelemben, más dolgok is így vannak....sokat álmodtam külföldről is, egy nagy kikötőről, aztán később egy váratlan fordulat, egy új munkalehetőség jött, és Hamburgban kötöttem ki.....a kikötö megszólalásig olyan volt, mint az álmomban!

Talán ez a sors, aminek be kell következnie, be is következik és vannak, akik előre meg is álmodják vagy megérzik....

2011. febr. 17. 20:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen hiszek. Mindenek oka van, mindennek mi történik velünk az életben. Elkerültem egy munkahelyre, nem szívesen mentem, mert a munkakör elég szarrrr. És ott találkoztam valakivel aki az életemen gyökeresen felforgatta. Hiszem h össze kelletett h jöjjünk. Én boldogtalan vagyok a házasságomban és reménytelennek tűnik minden. Ő úgyszintén elég rossz az élete a felesége se tiszteli. Nem tudom mi lesz kettőnkkel h elválunk és élünk tovább boldogan, de azt tudom h találkoznunk kellet. Ő önbizalmat adott visszanyertem a nőiességem én meg kedvességet boldogságot adok neki.
2011. febr. 17. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!