"szakított" már el az Isten olyan embertől, akit többé nem láthattál egyéb okok miatt? Milyen volt az utolsó találkozás?
Nem, de olyat már csináltam, hogy távolságot tartok a másik érdekében, (bár igazából csak azt hiszem, az egóm védem).
Te kivel szakítottál és miért?
Nem értem ilyesmire mi szükség lenne.
Ma már van internet, telefon.
Itt valami bűnös/reménytelen kapcsolatról vagy halálról lehet csak szó. Tévedek?
Vagy nem teljes kapcsolat megszakításra gondolsz?
Mert amikor az ember elvégzi a sulit, akkor is távolabb kerül több embertől.
Na arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ki az aki Istennek tulajdonít ilyesmit. Ami azt illeti, nagyon kíváncsi lennék hogy miért tulajdonítanak Istennek bármit is. Annyira tudom sajnálni az embereket amikor önkényesen eldöntik hogy mi az ami Istennek tulajdonítható, azután a ez alapján próbálják megítélni Istent.
Volt egy ilyen utolsó találkozásom valakivel, és tudtam hogy az az utolsó. Nekem akkor nem tűnt olyan nagy dolognak. Aki közel áll hozzád annak a hiányát nem azonnal érzed, hanem amikor már nincs ott. (Ha az utolsó találkozáskor érzel valamit akkor az általában nem a hiánya, hanem félelem valami elveszítésétől.)
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Jehova senkit nem szakít el senkitől.
a körülmények történését nem lehet Isten számlájára írni ha semmi köze sincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!