Jehova tanúi! Ha eljönne a világvége, akkor a Jehova vagy pedig a Jézus nevet hívnátok segítségül?
20.bejegyzést helyesbitem.
Máté.4:10."Akkor Jézus igy szolt hozzá:Eredj el Sátán mert meg van irva:Jehovat,a te Istenedet imádd és egyedül neki végezz szent szolgálatot".
Vidiripi
"Ha Jézus azt mondta,hogy az Atyát kell imádni,akkor mégis milyen praktika a tiéd."
Nem értem hogy mi a problémád! Írd le hogy mire gondolsz!
"Inen engedte meg az ember magának,előbször az Atya helyett Jézust,utánna már akár pápákat különböző szenteket,majd a kutyáját is imádja."
Szerintem egy kicsit tévedésben vagy. Sem a szenteknek sem a pápa imádatnak nincs bibliai alapja! Jézussal kapcsolatban pedig érdekelne hogy hogy mi az imádat és a hódolat közötti különbség és hol a határ a kettő között. Kérlek pontosan magyarázd el és érthetően! Köszönöm!
"Éppen a multkor a szomszédom azt mondta nekem "anyira imádom a kutyusomat"
Biztos hogy nem én vagyok a szomszédod. Szóval ezt vele beszéld meg! Én ezzel nem tudok mit kezdeni.
"Igy van már az emberek nem tudják kit kell imádni."
Az emberek már lassan azt sem tudják hogy azért illik köszönni. Akinek nem inge nem veszi magára!
"Jézus Sátánnak azt mondta"az egyedüli igaz Istent szolgáld,és csak neki végezz szent szolgálatot"."
Igen így van! Azért olvasd csak el a Máté 4:11 is!
"Akkor mégis,kit imádunk/kit hívunk segítségül?"
Ú.V.F.
Cselekedetek 9:14 Itt is felhatalmazása van a magas rangú papoktól, hogy letartóztassa mindazokat, akik segítségül hívnak téged.” 15 Az Úr azonban ezt mondta neki: „Menj, mert kiválasztottam őt, hogy tanúskodjon rólam a nemzeteknek és a királyoknak, és az izraelitáknak is. 16 Világosan megmutatom neki, mennyi mindent kell elszenvednie az én nevemért.”
Cselekedetek 9:20-22
Cselekedetek 22:16-21
Filippi 1:19
Döntsd el te magad! De ha valamit rosszul értenék akkor magyarázd el és igazítsd ki!
"Szerintem,de főleg Jézus szerint is azt hvjuk segítségül,akit Jézus is segítségül hívott."
Azt írod hogy: "Szerintem..." Korábban meg azt írod hogy: "Inen engedte meg az ember magának..."
A kérdés az hogy te akkor mit engedsz meg magadnak?
"A többi már korcs hozzáállás."
Akkor adjon neked mennyei Atyánk olyan bölcsességet amely megvilágosítja a homályos és félreértett részeket. S oszd meg a kapott bölcsességet velünk is, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!