Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudtátok, hogy már Jézus is...

Tudtátok, hogy már Jézus is kiakadt, mikor a tanítványai a világvégéről faggatták?

Figyelt kérdés

Gonosztikus íratban (Gospel Of Thomas) szerepel az alábbi Jézusnak tualjdonított idézet:

The disciples said to Jesus, "Tell us, how will our end come?"

Jesus said, "Have you found the beginning, then, that you are looking for the end? You see, the end will be where the beginning is. Congratulations to the one who stands at the beginning: that one will know the end and will not taste death."

Magyarul:

A tanítványok mondák Jézusnak:"Mondd meg nekünk, hogyan jön el a vég?"

Jézus mondá: "Talánbizony megtaláltátok a kezdetet, hogy a vég után kutakodtok? Ott a vég ahol a kezdet van. Üdvözlöm azt, aki ott van ahol a kezdet: az látja a véget, és sosem ízleli meg a halált.

2012. dec. 19. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam. Köszönöm.

Áldott Karácsonyt neked!

2012. dec. 19. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:

>gonosztikus

lol

Egyébként poén, hogy Jézus is kiakadt a világvégével trollkodó apostolokra.

2012. dec. 19. 15:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezt tényleg frankón elírtam XD Észre se vettem.
2012. dec. 19. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megosztottad, legalább egy fokkal okosabb lettem. puszi a családnak!
2012. dec. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!