Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény hívők, tényleg így...

Keresztény hívők, tényleg így néz ki a Föld "magja", ahogy a videóban elmondják, leírják?

2013. nov. 21. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Amikor elkezdtem nézni ezt az Istent "becsmérlő" hülyeséget, akkor úgy gondoltam, hogy nem írok, mert úgy is felesleges. De aztán meggondoltam magam, mert kikívánkozik, s úgy látom még nem válaszolt senki.

A föld magja is egy nagy energia forrás ami igen magas hővel rendelkezik, egy parányi abból a személyből aki létre hozta azt, és nem a napból robbant ki.

Jézus bár 3. napig volt a magyar Országon is félre értelmezett "pokolban" de ez a halál állapota után került helyét jelöli mindenkinek nem a kínszenvedést.

Mert hát ha valaki akkor Jézus ugyan miért kellett volna hogy a pokolba legyen?,....

Isten pedig nem tervezte a halált, a nem lét állapotát sem az embernek, így az egész egy nagy baromság, és Isten szándékának "szándékos" kitörlése az emberek elméjéből és egy más tanítást akarnak róla elhitetni mindenkivel.

tudjuk, hogy ezek honnan, kitől jönnek...

2013. nov. 21. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat:

Magyar Ország

2013. nov. 21. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Ja és ezt amit a Jób könyvéből, és a példabeszédek könyvéből idézve van Jehova Tanúi már több mint száz évvel ezelőtt óta elmondták, de senki nem figyel, érdekes, hogy sokan még csak most kezdenek ébredezni...

S az ilyen és ezekhez hasonló filmek pedig jól elterelik a figyelmet a valóságról, és addig se foglalkoznak vele aztán ha jön ami jön akkor fognak kapkodni, pedig időbe lett szólva...

Jézus felhívta a figyelmet Isten királyságára, ezzel kellene foglalkozni, De hát...

2013. nov. 21. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig rossz!

Magyarország

Egybe írva!

2013. nov. 21. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
De a magyarországon az már kisbetű!
2013. nov. 21. 12:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen a tanúk sok mindent mondtak már...nem ez érdekel, hogy egy tanú véletlenül eltalál valamit, vagy nem, a nagy számok törvény alapján, hanem hogy melyik felekezet tagjai gondolják így, mint amit a videóban láthatunk.
2013. nov. 21. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Értettem,
2013. nov. 21. 13:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss nem sértésnek szántam, de nem arra vagyok kíváncsi, hogy fényezik itt magukat a Tanúk, vagy más felekezetek, szekták...
2013. nov. 21. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Mi a sz*r ez?

2. A Magyarországon is nagybetű. Ha magyarországit írt volna, akkor lenne kicsi. (Szóval ha melléknév.)

2013. nov. 21. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!