Miért mondta meg a hittanár az elsős kisfiamnak, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékot? Ki vagyok akadva.
Hogy vagy akadva, az rendben. Bár én abszolút nem értem, miért; előbb-utóbb minden kisgyereknek meg kell tudnia az igazságot. Ha ti, a szülei már régebben megmondtátok volna neki, akkor most nem lenne probléma.
De a lényeg: te nem kérdezel, hanem dühöngeni akarsz itt. Mégis honnan a viharból tudna neked pontos választ adni bárki is? :O
Menj, kérdezd meg a hittantanárt, ugyanis ő az egyetlen, aki meg tudja mondani, miért mondta meg.
Miért van kiakadva?
Mit várt a tanártól?
Ha most hazudott volna agyerekének, meg tudna, mint szülő bízni a többi tanításában?, amire nevelni, tanítani fogja a gyermekét, talán éveken át?
Vagy esetleg Ön került kellemetlen helyzetbe a gyermeke előtt? Talán jó lenne, ha újból átgondolná mint szülő mit mond a germekének(inek).
Nem ez lenne a járhatóbb út?
Istenem:'(
Te miért mondtad meg nekem?
85/F
A karácsony elvileg a szeretet ünnepe...ajándékot szeretetből adunk...igazi szeretetet pedig csak a Krisztushoz való megtéréssel tanúsíthatunk...ergo: az ajándékot Jézuska hozza, csak az adott helyzetekben a szülők, rokonok által tevékenykedve.
Valahogy így fogd fel Te is, és ekként magyarázd el a kisfiadnak a dolgot, s akkor elsimulnak a kedélyek.
üdv és sok sikert
28/F
LastOne.Left
Mi beakartuk kamerázni mindig a nappalit, hogy elkapjuk az angyalokat. Nagyon sokáig hittem a Jézuskában. Nem is tudom, hogy nőttem ki belőle. De abban biztos vagyok, hogy semmi nem tört bennem össze :D
Egyébként tényleg nem csak karácsonykor kell szeretni egymást.
Én azt hiszem tudok egy jó hazugságot, amit nekem kis hazudtak :D
De nem osztom meg veled.
Szia!
Tévedésből, tudatlanságból!
Egyébként LastOne.Left tökéletes választ adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!