Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten különbséget tesz Jézus...

Isten különbséget tesz Jézus tanúi között és a Jehova tanúi között?

Figyelt kérdés
Jézus tanúi alatt azt értem, hogy akik bizonyságot tesznek Jézusról, jeleket és csodákat tesznek, prófétálnak és nyelveken szólnak, viszont NEM tartoznak a Jehova tanúi közé.

2013. nov. 9. 10:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
Egyre vicessebek vagytok,ahogy probaljatok kiforgatni Isten szavat,mar ne haragudjatok,de azon mit nem lehet erteni,hogy Jezus azt mondta,hogy ''lesztek nekem tanuim'',Sz sincs a ti vallasotok altal krealt nevrol,Jehovarol.
2013. nov. 9. 15:41
 22/30 anonim ***** válasza:
16%

Tanú az lehet, aki valamit látott, tapasztalt az adott dologgal kapcsolatban.

Te mikor találkoztál utoljára Jézussal?

Úgy sejtem, valaki megirigyelte Jehova "tanúinak" sikerét - de nem akar osztozni a társaságukban és a kötöttségeikben.

2013. nov. 10. 14:09
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Külömbség van aközött, hogy "tanuskodik" valaki tettei között, és aközött, hogy megprobálja utánozni Öt!

Jehova Tanúi Tanuskodnak Isten mellett is, és az Ö fia, Jézus Krisztus mellett is, de nem probáljuk utánozni, Öt,ujracsinálni azt, amit tett Ö!

És ahogy már volt emlitve, a Máté 7:21-23 . . .Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram«, hanem az, aki cselekszi égi Atyám akaratát. 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, nemde prófétáltunk a te nevedben, démonokat űztünk ki a te nevedben, és sok hatalmas cselekedetet vittünk véghez a te nevedben?« 23 De én akkor megvallom nekik: Soha nem ismertelek titeket! Távozzatok tőlem, ti, akik törvénytelenséget műveltek!

Szoval az ilyen vallások, melyek ilyeneket képesek tenni, nagy bajban vannak! Elég nagy az esély rá, hogy Jézus nem fogja ismerni öket!

De ahogy a máté 24:14 ben emlitve van, " A királyságnak ezt a jó hirét prédikálni fogják az egész lakott földön tanuságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég "

Aki tanuskodik Isten királysága mellett, és Jézus váltságáldozata mellett, azokat nagyobb valoszinüséggel fogja "ismerni" Jézus a megitéléskor!

2013. nov. 11. 11:46
 24/30 megfelelő ***** válasza:
94%

(Máté 7:21-23) 21 ... aki cselekszi égi Atyám akaratát.

jn.6.40

Mert az én Atyámnak az az akarata, hogy annak, aki látja a Fiút, és hisz benne, örök élete legyen; én pedig feltámasztom őt az utolsó napon."

2013. nov. 11. 11:52
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nemcsak Jézusról kellene tanúskodni, Ő is tanúskodott Valakiről, a Biblia Hű Tanúnak nevezi. A Jelenések 1:1-3 szépen leírja, hogy János apostol kikről tanúskodott.
2013. nov. 11. 15:01
 26/30 megfelelő ***** válasza:

Ha Jézusról tanúskodsz, akkor egyben az Atyáról is. :-)

" Az én cselekedeteim nem az enyémek....nem a magam akaratát...az Atya bennem van...." stb.

2013. nov. 13. 09:41
 27/30 megfelelő ***** válasza:

"de nem probáljuk utánozni, Öt,ujracsinálni azt, amit tett Ö! "

Pedig éppen erre hívott el minket.

2013. nov. 13. 09:44
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Tanuskodásra hivott el minket, nem csodatevésre, halottak feltámasztására!

Miért nem tudnak halottakat feltámasztani ezek a mai csodatevök? Jézus apostolai képesek voltak rá!

2013. nov. 13. 10:10
 29/30 megfelelő ***** válasza:

Most is vannak ilyen csodák, azóta is, nemcsak az apostolok tették, mégpedig sok. Nézz utána a neten vagy gyülekezetekben. Addig is egy-két példa:

https://www.youtube.com/watch?v=ycX_6yu4eEU

[link]

[link]

2013. nov. 14. 12:31
 30/30 megfelelő ***** válasza:

Még annyit, hogy nem mindenkinek adatott az a képesség, hogy halottakat támasszanak fel.

róm.4.4 Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata, 5 úgy sokan egy test vagyunk a Krisztusban, egyenként pedig egymásnak tagjai. 6 Mert a nekünk adatott kegyelem szerint különböző ajándékaink vannak, eszerint szolgálunk is: ha prófétálás adatott, akkor a hit szabálya szerint prófétáljunk, 7 ha valamilyen más szolgálat adatott, akkor abban a szolgálatban munkálkodjunk: a tanító a tanításban, 8 a buzdító a buzdításban, az adakozó szerénységben, az elöljáró igyekezettel, a könyörülő pedig jókedvvel.

2013. nov. 14. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!