Mi alapján lehet vallást választani?
Figyelt kérdés
Van hitem, de nem tartozom egyik felekezethez sem, viszont most szükségét érzem...nem tudom, hogy miért és azt sem, hogy hogyan kell ezt csinálni?2009. nov. 16. 17:47
11/13 anonim válasza:
Az már egy jó dolog, ha van hited. Gondolom bibliai ismereted is. Ennek alapján vizsgáld meg a különböző vallásokat (elég sok van), esetleg menj el a miséikre, előadásaikra, és több megvizsgálása után dönts. Az még nem jelenti azt, hogy csatlakozol bármelyikhez, ha megnézed, mit csinálnak, megfigyeled, mit tanítanak.
12/13 anonim válasza:
Én meg azt javaslom,hogy ,ha tényleg hiszed ,hogy van eg y igaz élő Isten ,aki meghallgatja az imáidat ,kérd tőle imában ,hogy mutassa meg neked ,hogy melyik az az út ,amelyen járnod kell?Majd ő oda küldi hozzád az ő szolgáját
hidd el!De ,ha találkozol az ő szolgájával ,nehogy el küld!
Szerintem ez sokkal megbízhatóbb tanács,mint az ,hogy valakik azt javasolják neked,hogy a katolikus valláshoz
csatlakozz!
13/13 anonim válasza:
csak nehogy valami kopogtató Tanút nézz az Ő szolgájának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!