Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten ha szeretetre tanitja...

Isten ha szeretetre tanitja az embereket és békességre, akkor az emberiség örökké diktátorok keze alatt szenvedne?

Figyelt kérdés

Mivel az Istenfélő ember alázatos és békés, a diktátorok meg agresszivek és embertelenek, igy egyes országokban örökké elnyomás lenne évezredeken keresztül, egyik diktátortól a másikig.

Nem lenne soha forradalom, senki aki fellkeljen az elnyomók ellen...sose jönne változás.

2013. nov. 4. 10:21
1 2
 11/11 KZitus ***** válasza:

Kedves Kérdező

Ezt írod: "Félreértés történt.

Úgy értem nem egy egész ország hivő"

Én nem egy országról, egy népről írtam. Nem ugyan arra gondoltunk.

Van egy nép a földön, aki lakóhelytől föggetlenül ragaszkodik a Bibliából megszerzett ismeretéhez, ami azt jelenti, hogy például a zsidó és az arab együtt végeznek szent szolgálatot Istenüknek, nem háborúznak egymással, nem gyűlölik egymást, de ugyan ez elmondható a többi (hutu, tuszi) népról is. Inkább meghalnak, de nem szolgáltatják ki felebarátjukat az őket űldözőknek. Egyedül és kizárólag a Biblia tanítása képes megváltoztatni az emberek gondolkodását és viselkedését ilyen téren is.

Isten hamarosan létrehozza a Királyságát, de már most gyüjti, keresi az olyan embereket, akik szeretnének ott élni. Ott nem lesz háburú, betegség, öregség.

Azt, hogy ez egy valóságos, itt a földön működő Királyság lesz, bizonyítja az a több mint 7 millió ember, aki már mosz békességben él minden embrrel, mert készségesen engedelmeskidik Királyának Jézus Krisztusnak.

A Biblia azt írja az ilyen emberekről: "Zsoltárok 37:11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében.

Zsoltárok 37:29 Az igazságosak öröklik a földet, És örökké rajta lakoznak."

2013. nov. 9. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!