Betegesen túlbuzgó módon tanulok. Isten hogyan segíthetne?
Hogyan imádkozzak, mire koncentráljak, hogyan, miben, kiben bízzak? Esetleg valami könyv?
Mindig a legjobb jegyért küzdök, amit én magam el tudok érni. Lehet ez akár "csak" 3-as is, szóval nem feltétlen 5-ös. De ha tudom, hogy mondjuk lehetnék 4-es is, nem elégszem meg, ha annyit tanulok, hogy a 2-es legyen meg.
Nem bírok halogatni.
És nem is mindig használok ki minden kiskaput. Kiskapu alatt nem a pofátlan puskázásra gondolok, mikor valaki nulla tudással a telefonjáról 5-ösre puskázik. Viszont azért nem árt valamennyire kihasználni az adandó alkalmakat. Nos, ezt nem mindig teszem meg.
Köszönöm!
Már így is kevesebbet aggodalmaskodom mindenféle dolog miatt, mint régen/régebben.
Mondjuk benne van egy olyan is, hogy tudom, hogy mindig a jót akarja és teszi, de félek magától az úttól. De szerintem ez egy emberi tulajdonság.
A legjobb a tanulás dologban az lenne, ha mindent eltennék, zh-k előtti két nap venném elő a dolgokat mindig, és Istenre bízva tanulnám akkor.
Mi értelme annak, hogy jön egy ateista, és beírja, hogy szerinte nincs Isten? Mi értelme ennek?
Senki nem győz meg senkit, de lett egy komment, ami nem segít.
De ha ez érdekel, nem is bosszantott fel, úgyhogy semmiképp nem érted el a célodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!