Mi a sátán terve?
Tömören és velősen a témáról:
http://www.youtube.com/watch?v=Uec5Yuf24C4
A terve az lényegében, hogy elpusztítsa az emberiséget:
János Evangyélioma 8. rész:
44. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
Csatlakozom a 2. válaszolóhoz.
De egy kis kiegészítés:
Első sorban nem megölni akarja az embert, hanem Isten elleni tettekre rávenni, hogy a Teremtőnek ne fogadjanak szót.
Az Tény, hogy ha valaki áthágja Isten törvényeit, az ítélet alá kerül.
Ő neki már az ítélete eldöntetett tény, miért ne ránthasson a lehető legtöbb embert magával. Ezért aztán létre hozta a Világát a földön olyan eszmékkel ami Isten akaratával terveivel megy szembe.
A politika, a korrupt kereskedelem, és a vallások sokasága mind mind az Ő érdekeit szolgálja.
A vallásokat is csak azért sugallta az emberek elméjébe, hogy némelyek "refolmáljanak", hogy ha már a hitről nem tud lebeszélni embereket, akkor legalább ne az eredeti imádat szerint legyenek ezek, ahogy Isten elvárja
ezért írja a vers:
(1Korintusz 10:19, 20) . . .? 20 Nem; hanem azt mondom, hogy amiket a nemzetek áldoznak, démonoknak áldozzák, és nem Istennek; én pedig nem akarom, hogy részestársaivá legyetek a démonoknak.
De ezt az emberek nem tudják, csak azt hiszik hogy amit tesznek tetszik Istennek
Katy Weaver
Azt mondom, én vagyok maga a sátán! És ti mondjátok, hogy hazudok :D mert én biztos nem lehetek a sátán. De ha hazudok, mint a "hazugság atyja", akkor miért ne lehetnék a sátán? Így éppenséggel elképzelhető, hogy igazat mondtam és én vagyok sátán, de mivel a sátán mindig hazudik, nem lehetek a sátán. És ha ezt végig olvasod, feláll a szőr a hátadon, a falat kaparod és a hajad téped. Látod? Ez a célom.
Lucifer :D
:D :D
Hát nem kapartam a falat, de egy jót nevettem.
Persze nem vicces a Téma, mert bizony nagyon is valóságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!