Szerintetek egy hívő keresztény játszhat ilyen játékkal?
Tudom, hogy régi, de ne ezt nézzétek most :)
http://www.youtube.com/watch?v=ocHk84DfgW8
Erre gondoltam: Máté 22
36 Mester, melyik a nagy parancsolat a törvényben?
37 Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.
A démonok Isten ellenségei, akikkel nem játszani kell, hanem a Jézus által megszerzett hatalmat és győzelmet gyakorolni rajtuk. Ezt viszont nem fizikai fegyverekkel, vagy számítógépes játékokkal tehetjük meg, hanem imával, és böjttel. A kérdezőnek tehát azt javaslom, hogyha démonokkal szeretne harcolni, akkor azt imával és böjttel tegye. Jézus máshol azt mondja, hogy "aki nincs velem, az ellenem van, és aki velem nem gyűjt, tékozol". Nem gondolom, hogy egy ilyen játék a Jézussal való gyűjtés mintapéldája lenne.
Már emlékszem, régen én is toltam ezzel, mármint az első részével :D
Amúgy nem értem sokan mit álszenteskednek itt, az az 1-2 óra, vagy kevesebb idő, amit a játékkal töltesz sokkal hasznosabb, mint a templomban ücsörögni, és nézni ki a fejedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!