Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek egy hívő keresztén...

Szerintetek egy hívő keresztény játszhat ilyen játékkal?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy régi, de ne ezt nézzétek most :)

http://www.youtube.com/watch?v=ocHk84DfgW8

2013. okt. 19. 18:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Erre gondoltam: Máté 22

36 Mester, melyik a nagy parancsolat a törvényben?

37 Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.

A démonok Isten ellenségei, akikkel nem játszani kell, hanem a Jézus által megszerzett hatalmat és győzelmet gyakorolni rajtuk. Ezt viszont nem fizikai fegyverekkel, vagy számítógépes játékokkal tehetjük meg, hanem imával, és böjttel. A kérdezőnek tehát azt javaslom, hogyha démonokkal szeretne harcolni, akkor azt imával és böjttel tegye. Jézus máshol azt mondja, hogy "aki nincs velem, az ellenem van, és aki velem nem gyűjt, tékozol". Nem gondolom, hogy egy ilyen játék a Jézussal való gyűjtés mintapéldája lenne.

2013. okt. 20. 18:01
 22/24 anonim ***** válasza:
Az egész egy nagy hülyeség. Egy igaz keresztény még magát és a családját sem védheti meg, hanem köteles segíteni a gyilkosnak, hogy megölje őt. Következtetésképpen az igaz keresztény nem játszik olyat, ahol önvédelemből ölni kell.
2013. okt. 21. 17:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Már emlékszem, régen én is toltam ezzel, mármint az első részével :D

Amúgy nem értem sokan mit álszenteskednek itt, az az 1-2 óra, vagy kevesebb idő, amit a játékkal töltesz sokkal hasznosabb, mint a templomban ücsörögni, és nézni ki a fejedből.

2013. okt. 21. 18:05
 24/24 Nimex888 válasza:
Számodra csak nézés ki a fejből, mások szamára hasznos felüdülés lelkiekben.
2015. ápr. 5. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!