Szerintetek egy hívő keresztény játszhat ilyen játékkal?
Tudom, hogy régi, de ne ezt nézzétek most :)
http://www.youtube.com/watch?v=ocHk84DfgW8
"Nem vetem a szemem hiábavaló dologra; a pártoskodók cselekedetét gyűlölöm: nincs köze hozzám."
Zsoltárok könyve 101:3
Nem vetem a szemem hiába való dologra... és itt nem az a lényeg, hogy szerinted haszontalan-e vagy én szerintem vagy a pásztor szerint.
Kérdezd meg Jézust, hogy szerinte hiába való-e olyan játékkal játszani amiben zombikat és démonokat kell lövöldözni ahelyett, hogy inkább keresnéd Isten országát.
Kérd Istentől a Szent Lelket, hogy elvezessen minden igazságra, akár a játékoddal kapcsolatban is.
"De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek."
János Evangyélioma 16:13
Nagyon egyszerű a válasz. ami egy kérdés:
Szerinted Jézus Játékból játszana az ellenségről készült játékkal? aki halált hozott az emberiségre élet helyett,?
Egyébként a démonok szeretik ha foglalkoznak velük, de aki szereti Istent és a Fiát, az még Játékból sem játszana ilyenekkel.
Ehhez pedig nem kel törvényeket kitalálni, hogy lehet-e ilyet vagy sem?
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!