Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek egy hívő keresztén...

Szerintetek egy hívő keresztény játszhat ilyen játékkal?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy régi, de ne ezt nézzétek most :)

http://www.youtube.com/watch?v=ocHk84DfgW8

2013. okt. 19. 18:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
16%

"Nem vetem a szemem hiábavaló dologra; a pártoskodók cselekedetét gyűlölöm: nincs köze hozzám."

Zsoltárok könyve 101:3

Nem vetem a szemem hiába való dologra... és itt nem az a lényeg, hogy szerinted haszontalan-e vagy én szerintem vagy a pásztor szerint.

Kérdezd meg Jézust, hogy szerinte hiába való-e olyan játékkal játszani amiben zombikat és démonokat kell lövöldözni ahelyett, hogy inkább keresnéd Isten országát.

Kérd Istentől a Szent Lelket, hogy elvezessen minden igazságra, akár a játékoddal kapcsolatban is.

"De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek."

János Evangyélioma 16:13

2013. okt. 19. 18:22
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Ez csak virtuális szórakozás. Senkinek sem ártasz vele. Nem hinném, hogy bármilyen istenséget zavar az, hogy miket számol épp a processzorod.
2013. okt. 19. 18:25
 3/24 anonim ***** válasza:
Bűnnek nem bűn, viszont nem is épp hasznos.
2013. okt. 19. 18:35
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
Tv-t nézni sem hasznos, szórakoztató irodalmat olvasni sem hasznos, egy tea mellett napi 10 percet bambulni sem hasznos.
2013. okt. 19. 19:09
 5/24 anonim ***** válasza:
Játszani sem bűn.
2013. okt. 19. 19:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Törvény nem tiltja (még a bibliai törvények sem).
2013. okt. 19. 20:00
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon egyszerű a válasz. ami egy kérdés:

Szerinted Jézus Játékból játszana az ellenségről készült játékkal? aki halált hozott az emberiségre élet helyett,?

Egyébként a démonok szeretik ha foglalkoznak velük, de aki szereti Istent és a Fiát, az még Játékból sem játszana ilyenekkel.

Ehhez pedig nem kel törvényeket kitalálni, hogy lehet-e ilyet vagy sem?

Katy Weaver

2013. okt. 19. 20:25
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Katy! Mivel megnézted a videót, te is bűnös lettél, mivel foglalkoztál a démonokkal, "Szerinted Jézus az interneten térített volna?" Aki szereti Istent, az nem fecsérelné ilyen dolgokkal az idejét. Úgyhogy fogd meg a géped és dobd a tűzre, aztán gyónjad meg bűneid!
2013. okt. 19. 20:40
 9/24 anonim ***** válasza:
38%
Kepano Junior te keresztény sem vagy akkor mit avatkozol bele Katy dolgába?
2013. okt. 19. 20:45
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? A JT-sek miért fenyegethetnek minden kérdésnél?
2013. okt. 19. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!