Miért szólnak be a keresztények ha pentagrammos felsőt hordok? Miért ítélkeznek fölöttem ha azt sem tudják mit jelent-e jelkép számomra?
Amúgy ilyen pentagrammról van szó: [link]
Miért kell leszólni az embert,ha egyszerűen más a vallása?
Figyelj. Én wicca vagyok, így én is viselek magamon pentagrammát. Ami ugye pont az ellentéte annak a képnek, amit Te linkeltél. Az újpogány mozgalmak gyakran használják a körbe rajzolt pentagrammát az öt őselem (tűz, víz, föld, levegő, lélek) egyensúlyának szimbólumaként. EZ az, amit én képviselek. Volt olyan medálom is, ami fordított pentagramma volt. Egyik alkalommal, amikor a Krisna-völgyben jártam, végig csináltam a farönkökön lépdelős, mantrázós dolgot. Lehettem olyan 14 éves, és az egyik ottani pasas kiszúrta a nyakamban a medált, és erről próbált velem beszélgetni, de mondtam, hogy nem vagyok vevő rá, és nem firtatta. Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, te se legyél az, ennyi a lényeg.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!