Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az hogy Jehova...

Miért van az hogy Jehova tanúi kongresszusán készített film és hang felvételeket nem lehet megosztani az interneten?

Figyelt kérdés
Más felekezeteknél ez nem tilos.
2013. okt. 5. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Az értetlenkedésemért a bocsánatodért esedezem... Jaj de sértő voltam, még egyszer elnézést.

De hogy te milyen cuki vagy a fellengzős és kioktató stílusoddal, egyszerűen ennivaló.

2013. okt. 11. 14:33
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Elnézésedet kérem ha megsértettelek. De tettem fel több kérdést is itt az oldalon s már nagyon unom hogy tele van a válasz egy csomó olyan dologgal ami nem oda tartozik.

Visszaolvastam sértő nem voltál.

De az értetlenkedés az megállja a helyét bizonyos dolgokban.

A kioktató stimmel de fellengzős nem vagyok. Amit írtam az tényszerű volt.

2013. okt. 11. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szerintem dicsérni való az alázatod, amivel a előbbi konfliktust kezelted. Bárcsak mások alkalmaznák...!

De van még valami, amit nem értesz a kérdéseddel kapcsolatban?

2013. okt. 14. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Meg lehet osztani, ahogy sokan meg is teszik, főleg angol nyelven, de ehhez a Társulat nem járul hozzá, és könnyen eltávolításra is kerülhetnek ezek a felvételek.

Oka: az Őrtorony Társulat nem kíván hozzájárulni ezek nagy nyilvánosság előtti közzétételéhez (pl. Internet). Ezt jogilag megteheti, nem mond le a szerzői és szomszédos jogairól. Ezzel próbálja elérni, hogy minden közzétételt közvetlenül a Társulat végezzen és szabályozzon. Csak saját maga által készített és jóváhagyott tartalmat tesznek közzé, így elejét veheti annak, hogy a Társulat vagy Jehova Tanúi tanításai rossz színben tűnjenek fel.

2013. okt. 18. 01:35
 15/15 A kérdező kommentje:

25%-os

"De van még valami, amit nem értesz a kérdéseddel kapcsolatban?"

Olvasd el a 14. választ. Válaszadó a kérdésemre válaszolt.

Mindenféle cifrázás nélkül.

Így azt mondom hogy választ kaptam a kérdésemre.

2013. okt. 19. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!