Miért van az hogy Jehova tanúi kongresszusán készített film és hang felvételeket nem lehet megosztani az interneten?
Kedves kérdező! Az értetlenkedésemért a bocsánatodért esedezem... Jaj de sértő voltam, még egyszer elnézést.
De hogy te milyen cuki vagy a fellengzős és kioktató stílusoddal, egyszerűen ennivaló.
Kedves válaszoló!
Elnézésedet kérem ha megsértettelek. De tettem fel több kérdést is itt az oldalon s már nagyon unom hogy tele van a válasz egy csomó olyan dologgal ami nem oda tartozik.
Visszaolvastam sértő nem voltál.
De az értetlenkedés az megállja a helyét bizonyos dolgokban.
A kioktató stimmel de fellengzős nem vagyok. Amit írtam az tényszerű volt.
Kedves kérdező, szerintem dicsérni való az alázatod, amivel a előbbi konfliktust kezelted. Bárcsak mások alkalmaznák...!
De van még valami, amit nem értesz a kérdéseddel kapcsolatban?
Meg lehet osztani, ahogy sokan meg is teszik, főleg angol nyelven, de ehhez a Társulat nem járul hozzá, és könnyen eltávolításra is kerülhetnek ezek a felvételek.
Oka: az Őrtorony Társulat nem kíván hozzájárulni ezek nagy nyilvánosság előtti közzétételéhez (pl. Internet). Ezt jogilag megteheti, nem mond le a szerzői és szomszédos jogairól. Ezzel próbálja elérni, hogy minden közzétételt közvetlenül a Társulat végezzen és szabályozzon. Csak saját maga által készített és jóváhagyott tartalmat tesznek közzé, így elejét veheti annak, hogy a Társulat vagy Jehova Tanúi tanításai rossz színben tűnjenek fel.
25%-os
"De van még valami, amit nem értesz a kérdéseddel kapcsolatban?"
Olvasd el a 14. választ. Válaszadó a kérdésemre válaszolt.
Mindenféle cifrázás nélkül.
Így azt mondom hogy választ kaptam a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!