Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért csak a Jehova Tanúitol...

Miért csak a Jehova Tanúitol kapok privát üziket amikor felteszek vallással kapcsolatos kérdést?

Figyelt kérdés

Ez zavar! És elmondom,hogy miért. Azért mert mikor valaki feltesz a fórumra egy kérdést akkor mindenki válaszát szeretné tudni és nem csak egy felekezetnek a tanításaira,dogmáira kiváncsi.

Jó lenne ha erről leszoknának a Jehova tanúi.

Eddig még nem sértettem meg egyetlen tanút sem de legközelebb nem igérem ezt meg.

Elegem van,hogy örökké oktatni akarnak az ők modorukkal.

Köszönöm!

2013. okt. 4. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem is sokan megkeresnek privátban. Szerintem azért, mert így jobban el tudják adni a tanaikat, nincs a sok más olvasó, aki esetleg meg tudná cáfolni azokat, amiket írtak.
2013. okt. 4. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz választ, akkor miért teszel fel kérdést? Arról meg nem egy válaszoló tehet, ha más nem válaszol.
2013. okt. 5. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
12-esnek igaza van - Vajonmiért nem mernek válaszolni a többi egyház tagjai?
2013. okt. 6. 09:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Van, hogy én is írok privátot, mert van ami bensőségesebb, (inkább segítő, érdeklődő szándékúakat írok,) de van, hogy azt érzem, hogy inkább nem kéne, mert azt hiszik,tolakodó vagyok.
2013. okt. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!