Miért csak a Jehova Tanúitol kapok privát üziket amikor felteszek vallással kapcsolatos kérdést?
Figyelt kérdés
Ez zavar! És elmondom,hogy miért. Azért mert mikor valaki feltesz a fórumra egy kérdést akkor mindenki válaszát szeretné tudni és nem csak egy felekezetnek a tanításaira,dogmáira kiváncsi.
Jó lenne ha erről leszoknának a Jehova tanúi.
Eddig még nem sértettem meg egyetlen tanút sem de legközelebb nem igérem ezt meg.
Elegem van,hogy örökké oktatni akarnak az ők modorukkal.
Köszönöm!
2013. okt. 4. 14:50
11/14 anonim válasza:
Engem is sokan megkeresnek privátban. Szerintem azért, mert így jobban el tudják adni a tanaikat, nincs a sok más olvasó, aki esetleg meg tudná cáfolni azokat, amiket írtak.
12/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz választ, akkor miért teszel fel kérdést? Arról meg nem egy válaszoló tehet, ha más nem válaszol.
13/14 anonim válasza:
12-esnek igaza van - Vajonmiért nem mernek válaszolni a többi egyház tagjai?
14/14 anonim válasza:
Van, hogy én is írok privátot, mert van ami bensőségesebb, (inkább segítő, érdeklődő szándékúakat írok,) de van, hogy azt érzem, hogy inkább nem kéne, mert azt hiszik,tolakodó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!