Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért akarnak folyton a...

Miért akarnak folyton a templomba csábítani a rokonaim?

Figyelt kérdés

A rokonok között van 1-2 aki nagyon vallásos, kerszetény, de inkább abban nyilvánul meg, hogy eljárnak templomba.

És folyton ha engem hívnak, már tudom mit akarnak. Hogy menjek el velük a templomba, rendes a pap, meg a többiek is.

Én meg már voltam sokszor templomban, és nem tetszett az a közeg.

És nem rázom le őket, mérgesen, hogy "hagyjatok már!"

-hanem csak mondom, hogy "ahh, majd legközelebb!"

De sose adják fel, azt hittem értik a célzást.

Miért akarnak engem templomba hurcolni, ha nem akarok menni?

Nincs a keresztény vallásban olyan, hogy ne erőltessük a saját akaratunkat másra?

2013. okt. 4. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Mert szegények csak meg akarnak téged menteni és azt hiszik, hogy a jó az neked is jó, de sajnos van olyan ember, akinek jó a bűnben lenni és még be sem ismeri, így nem is érzi szükségét a megváltásnak. Nem tudom milyen rokon lehetsz, ha folyton becsapod őket és még a fáradságot sem veszed, hogy ŐKET kérdezd erről vagy éppen a vallásukról, de túl jó nem lehetsz. Szánalmas vagy.
2013. okt. 4. 17:31
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Csupán, mert jót akarnak neked. Elsősorban nem azért megyünk templomba, hogy emberek között legyünk, nem a szeretteink kedvéért, nem is a pap miatt, hanem hogy magunkhoz vegyük Jézus Urunk testét. Ezáltal kegyelmekben részesülünk, melyek többek között megkönnyítik a hitben való kitartásunkat.
2013. okt. 8. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Mond meg nekik ,hogy a templomi korszaknak vége lett ,amikor 0070ben lerombolták a jeruzsálemi templomot.

Isten napjainkban a szívünkben akar találkozni velünk,és ez bárhol és bármikor megtörténhet.

De azért vannak még jó templomok ,hizsen a közösséget valahol fogadni kell és összekel jönni Isten dícséretére.

2013. okt. 31. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott rontod el, hogy azt mondod, "majd legközelebb". Ebben ők látnak arra reményt, hogy egyszer elmégy velük a templomba, úgyhogy kitartóan próbálkoznak tovább. Inkább udvariasan mondd meg nekik, hogy téged ez nem érdekel, nem fogsz elmenni a templomba.
2013. nov. 1. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Legjobb védekezés a támadás""

menj el velük és hívd fel a figyelmüket azokra a dolgokra ami miatt a továbiakban nem szeretnél templomba járni.

Használd az ő "fegyverüket".

2013. nov. 1. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!