Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Igaz hogy hívő és nem hívő...

Igaz hogy hívő és nem hívő között nem működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Én hívő vagyok barátom nem az egyjártalán. Már több mint egy éve együtt vagyunk, és nagyon nehezen viselem annak ellenére hogy nagyon szerelmes vagyok belé. De úgy érzem teljesen felőről ez az egész. a szüleim sem örültek neki ma már kicsit tiltanak is tőlle. Nem tudom mit tegyek de nem tudom elhagyni őt, pedig igazából meg sem érdemel engem
2013. szept. 30. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Hagyd a francba a vallást.
2013. szept. 30. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
eloszor azt hittem, hogy komoly kerdes; de mikor odaertem, hogy "igazából meg sem érdemel engem", rajottem, hogy egy troll igy akarja lejaratni a hivoket...
2013. szept. 30. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Én az utolsó gondolatot úgy értelmeztem, hogy a kérdező magát tekinti rossznak.
2013. szept. 30. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, kérdező, mint jó keresztény, gondolj arra hogy sanyarú helyzeted bizonyára isten akarata, mert mi más lehetne. Ne aggódj, a keresztények helyett szerintük úgyis mindent isten old meg, ha meg nem, akkor szándékait egy ember ugye nem láthatja át, de elfogadja, alázattal, és szereti érte.
2013. okt. 1. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!