Igaz hogy hívő és nem hívő között nem működhet a kapcsolat?
Jó, és a gyermekek nevelése hogyan zajlik abban a több éve jól müködő házasságban? Kicsit Isten, kicsit rock'n'roll? Mert ez lesz majd itt a sarkalatos pont.
Kérdező: egébként mi az ami miatt nem érdemel ki téged? Hol, miben emelkedsz fölé, hogy ezt ilyen bátran kijelentheted?
Most mi van akkor ha nem hisz?
A hitébe vagy belé lettél szerelmes?
Semmivel nem vagy különb,mert vallásos vagy. És Ő sem ér kevesebbet,mert nem az. Ha nem tudod elfogadni és meg akarod változtatni,vagyis rákényszeríteni,hogy higgyen abban,amiben nem,akkor nem sokat jósolok a kapcsolatotokinak.Láttam én már vallásos embert,aki verte a feleségét,és láttam ateistát is vallásos feleséggel,akik élterk,mint a galambok.
A biblia nem tanítja az elfogadás képességét?? vagy odáig még nem jutottál??
Ha arra juttok, hogy a házban nincs Isten, akkor az ő világnézete győzött, megegyeztetek abban, hogy a gyereknek nem mesélsz Istenről, nem tanítasz neki semmit. Úgy viselkedsz vele, mintha ateista lennél. Mit mondasz a gyereknek, ha Istenről kérdez otthon?
Az ateista ugyanolyan nehezen fogja elfogadni, hogy te hiszel, mint te azt, hogy ő nem hisz. Elég nehéz egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!