Lenne olyan Jehova Tanúi közül aki szívesen beszélgetne velem facebookon, vagy skype-on?
Nem személyeskedés képpen kérdem és nem is áll szándékomban lebeszélni téged semmiről. De megkérdezhetem,hogy miért épp a J.T-tól kérsz segítséget?
Ismétlem! Nem lebeszélni akarlak csak megkérdeztem.
Köszi!
Szervusz
Nem egészen értlek. Ha tanulmányozod a Bibliát, ez azt kell jelentse, hogy járnak hozzád. Van kitől kérdezgetned:)
Miről is van szó tulajdonképpen?
Üdvözlettel: Zita
Kedves kérdezö ha összevetjük a két Bibliát hidd el nekem,hogy azt bajosan fogod tudni megmagyarázni.
Az U.V hez sokmindet hozzátettek és sokmindent megváltoztattak olyan módon,hogy még tanúlt emberek is beleesnek a csapdába. Ne tartózz te is közéjük mert rossz útat választól.
Tudod,néha az a legveszélyesebb ami a legközelebb áll az igazsághoz képzeleted szerint.
Ne légy te is egy szervezet áldozata,hanem légy Jézus követője,és akkor megtalálod a választ.
Kedves kérdező!
Én szívesen beszélgetek veled, akár üzenetezés formájában is, itt GYIK-en. Írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!