Hivok, vallasosak, ti hogy alltok a szunyogirtassal?
nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatba
te sem vagy rossz ember, üsd le, és lépj tovább, ne törvényeskedj
ne zárd magad kalitkába mert annak sosincs jó vége
Utálom őket, mint a darazsakat. De a szúnyog legalább nem annyira veszélyes és nem placcsan akkorát.
Legszívesebben kicsinálnám az összeset.
Már ha meglátom őket, fel áll a szőr a hátamon.
Lehet hobbi szinten fogom ölni őket, mert ettől fogom szabadnak érezni magam xD
Na jó, az utolsó gondolat már túlzás...
De menjek a francba. Éljenek a pókok!
Kedves kérdező! Mivel nem akarok kötekedni csak annyit ajánlok neked,hogy találj magadnak hasznosabb elfoglaltságot. Például olvasd a Bibliát hátha megtalálod ott a választ.
Kellemes tanulást!
Lost in the Darkness, te nem Rambo voltál előző életedben.
Te minden topikban ki akarsz nyírni valakit. :D
Nem bántásként mondtam.
Kérdező, Te meg ne hagyd magad téríteni. Ha rosszul esik lecsapni egy élőlényt, akkor használj szúnyogriasztót, rovarriasztót, szobában fogságba esett rovart meg szépen ki lehet tessékelni az ablakon.
1Móz 9,5 De a ti véreteket, a melyben van a ti éltetek, számon kérem; számon kérem minden állattól, azonképpen az embertől, kinek-kinek atyjafiától számon kérem az ember életét.
Szívja a vérem, hát így járt. Nincs a Bibliában olyan, hogy vigyázz az állatokra, ne végezz ki egyet sem. Nem szórakozásból ölöd meg, vagy nyereségvágyból, hanem ellenségként, akinek nincs keresnivalója a házadban. Ez az én véleményem, én sem szeretem megölni azokat, de ahogy bejöttek, ki is mehetnének.
Szereltess az ablakra szúnyoghálót!
Jézus nem az állatokért halt meg, hanem az emberért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!