Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hivok, vallasosak, ti hogy...

Hivok, vallasosak, ti hogy alltok a szunyogirtassal?

Figyelt kérdés
Olyan rossz erzes leutni Isten teremtmenyet, de agyon csipnek, raadasul betegseget is terjeszthetnek. Neha molylepket is lecsapok, arra nincs effele "mentsegem". Nektek is van lelkifurdalasotok, vagy ti nem csinaltok ilyet? Rossz ember vagyok?
2013. szept. 16. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatba

te sem vagy rossz ember, üsd le, és lépj tovább, ne törvényeskedj

ne zárd magad kalitkába mert annak sosincs jó vége

2013. szept. 16. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
19%

Utálom őket, mint a darazsakat. De a szúnyog legalább nem annyira veszélyes és nem placcsan akkorát.

Legszívesebben kicsinálnám az összeset.

Már ha meglátom őket, fel áll a szőr a hátamon.

Lehet hobbi szinten fogom ölni őket, mert ettől fogom szabadnak érezni magam xD

Na jó, az utolsó gondolat már túlzás...

De menjek a francba. Éljenek a pókok!

2013. szept. 16. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

Kedves kérdező! Mivel nem akarok kötekedni csak annyit ajánlok neked,hogy találj magadnak hasznosabb elfoglaltságot. Például olvasd a Bibliát hátha megtalálod ott a választ.

Kellemes tanulást!

2013. szept. 16. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Lost in the Darkness, te nem Rambo voltál előző életedben.

Te minden topikban ki akarsz nyírni valakit. :D

Nem bántásként mondtam.

Kérdező, Te meg ne hagyd magad téríteni. Ha rosszul esik lecsapni egy élőlényt, akkor használj szúnyogriasztót, rovarriasztót, szobában fogságba esett rovart meg szépen ki lehet tessékelni az ablakon.

2013. szept. 16. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1Móz 9,5 De a ti véreteket, a melyben van a ti éltetek, számon kérem; számon kérem minden állattól, azonképpen az embertől, kinek-kinek atyjafiától számon kérem az ember életét.

Szívja a vérem, hát így járt. Nincs a Bibliában olyan, hogy vigyázz az állatokra, ne végezz ki egyet sem. Nem szórakozásból ölöd meg, vagy nyereségvágyból, hanem ellenségként, akinek nincs keresnivalója a házadban. Ez az én véleményem, én sem szeretem megölni azokat, de ahogy bejöttek, ki is mehetnének.

2013. szept. 16. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy én is azt mondtam mint a 4 es válaszoló, csak másképp megfogalmazva.
2013. szept. 16. 21:19
 7/7 Kései Sirató ***** válasza:

Szereltess az ablakra szúnyoghálót!

Jézus nem az állatokért halt meg, hanem az emberért.

2013. szept. 17. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!