Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek hogy ne érezzem...

Mit tegyek hogy ne érezzem magam ennyire egyedül, a vallás segítene? Úgy érzem ez az egyetlen kiút!

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon egyedül érzem magam, vannak barátaim de nem is tudom, úgy gondolom nem igazán értenek meg :( Legtöbbször itthon ülök (ha nem a koliba vagyok.) Bulizni sem szoktam menni,barátom sem volt még. A barátnőim meg pasiznak meg minden...néha irigy vagyok és úgy érzem én nem kellek senkinek.

Úgy gondolom csak Isten van velem. A családom nem túl vallásos de hisznek Istenben ahogy én is. Ők reformátusnak én és a tesóim nem vagyunk megkeresztelve.De agyon szereznék. De nem tudom melyik felekezetnél. Mert a városunkban inkább Reformátusok vannak de Evangélikus suliba járok de nagyon érdekel a Katolikus is. Szóval ez ilyen vegyes vágott xD

Segítsetek! Üdv egy 15 éves zavarodott lány! :(

2013. szept. 14. 15:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az előbbi, Jézust megkerülő utak nem Istennel, hanem a démoni világgal való kapcsolatfelvételt eredményeznek.
2013. szept. 15. 20:24
 22/22 pelgrim ***** válasza:

20/

Jó, hogy a linket nem a kérdezőhöz intézted. Neki nem ilyen előadásra van szuksége hanem közvetlen segítségre ami csak belülről jöhet az ihlet útján, mint egy nagyszerű belátás.

2013. szept. 16. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!