Mit tegyek hogy ne érezzem magam ennyire egyedül, a vallás segítene? Úgy érzem ez az egyetlen kiút!
Az utóbbi időben nagyon egyedül érzem magam, vannak barátaim de nem is tudom, úgy gondolom nem igazán értenek meg :( Legtöbbször itthon ülök (ha nem a koliba vagyok.) Bulizni sem szoktam menni,barátom sem volt még. A barátnőim meg pasiznak meg minden...néha irigy vagyok és úgy érzem én nem kellek senkinek.
Úgy gondolom csak Isten van velem. A családom nem túl vallásos de hisznek Istenben ahogy én is. Ők reformátusnak én és a tesóim nem vagyunk megkeresztelve.De agyon szereznék. De nem tudom melyik felekezetnél. Mert a városunkban inkább Reformátusok vannak de Evangélikus suliba járok de nagyon érdekel a Katolikus is. Szóval ez ilyen vegyes vágott xD
Segítsetek! Üdv egy 15 éves zavarodott lány! :(
De miben kell, hogy segítsen neked az Úr?
Mi utal arra, hogy a barátaid ellened fordultak?
Mi más?
Mivel töltöd a szabadidőd?
Szervusz
Légy óvatos Kislány. Nem veszed észre, hogy szórakoznak itt rajtad?
Fogadd meg a Biblia tanácsát?
"1Korintusz 15:33
Ne vezessenek félre titeket. Rossz társaságok megrontanak hasznos szokásokat."
Nem feltételes módban mondja, "megronthatnak". Biztosan megrontanak - ha nem figyelsz oda, ha hagyod.
Keress egy megbízható személyt, aki szeret téged, például az anyukádat. Tőle kaphatod a legjobb segítséget.
Keresztényi üdvözlettel: Zita
Én nem megrontani akarom, hanem felnyitni a harmadik szemét, hogy felébredjen a saját valóságából és ne csak azt lássa. Meg akarim tisztítanu a rárakódott szeméttől, tabuktól és értelmetlen gátlásoktól.
Nem szeretném ha kiégne, de azt sem ha megégne. Egyszerűen élj és bíz az ùrban és ne zárkózz magadba és varázs szövegekbe!
Szerintem nagyon jó, hogy ilyen korán keresed az Istent! Olvastál már valamit a Bibliából? Én az Újszövetséget ajánlom, illetve a Zsoltárok könyvét. Én 26 évesen tértem vissza a kereszténységhez, bár általánosban jártam hittanra. 16 és 26 éves korom között volt egy kereső korszakom, elkezdtem olvasni és keresni a világképemet.
Talán sokkal jobb döntéseket hoztam volna, ha már 15 éves koromtól tudtam volna hogy Istenben bízhatok és van gondviselés a Benne hívőknek!
Igen, a vallás segíthet. Talán hallottad, vagy tanultad, hogy Issten mindenütt és mindenednkor, jelen van, vedd ezt szorosan szó szrint. Vedd tudomásul isten benned folyton jelen van bízd őrá gondodat. Lásd őt mint egy hatalmas testvért, akire bármikor támaszkodhatszt hívatkozhatsz, nen mint egy Big Bothrt, aki azt lesi mikor dorgálhat meg, hanem aki diszkréten elnézi és helyreéllítja hibáidat, de azonnal ott van hogy segíitsen ha valami baj van. Ez az Isten te vagy: az aki azt mondnja bennem “Én Vagyok” és midennrk ellrnér igsza van.
Fogadd el előbb Istent, Krisztust igszi barátodnak. Aki már kezdettő l fofva veled van, add át neki aggodalmad és bíz rá mindent, ő a pontos időben gondoskodni fog hogy a negfeleő társra találj.
Pelgrimnek ajánlom, hogy halgassa meg Erdélyi Judit előadását, milyen 2 módja van a transzcendens világgal való kapcsolatfelvételnek! Az egyik, amit a keleti panteista gondolkodás tanít (Isten személytelen, s mindenkiben, mindenben ott van), a másik a keresztény tanítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!