A muszlim vallású embereknek ez számít?
Figyelt kérdés
A vallás tiltja a házasság előtti szexet-tudomásom szerint.
Egy ilyen vallású ember nem venne el feleségül olyan személyt,akinek már volt szexuális kapcsolata korábban?
És saját vallásának tanival szembemenve kapcsolatot kezdeményezne egy ellentétes vallású személlyel?
Valamint azt szeretném kérdezni,hogy mit gondoltok a MAROKKÓI férfiakról? Nekem jelenleg udvarol egy,nagyon kedvesnek tűnik!
2013. szept. 11. 22:07
1/24 anonim válasza:
A marokkói arabok világosabb bőrűek, mint a szaúdiak.
3/24 A kérdező kommentje:
eddig is tudtam,hogy világos bőrűek.
2., mi ez a '?' ??!
2013. szept. 11. 22:43
4/24 anonim válasza:
Csak megkérdeztem, hogy valóban így van-e.
5/24 A kérdező kommentje:
akit én ismerek,az eléggé világos bőrű :D :)
2013. szept. 11. 22:54
7/24 anonim válasza:
Nagyon vigyázz az ilyen arab fazonakkal,a többsége csak a papírokra utazik,hogy elérjék a céljukat meg csillagos eget is ígérnek.
8/24 anonim válasza:
Aki nem ott él, az csak a hírek alapján tud tájékozódni, miszerint álszent módon takargatják magukat mindenféle leplekkel, miközben nem átallják pénzért hozzáadni ötvenes férfiakhoz a 10-15 éves kislányaikat.
9/24 Andizsuzsi válasza:
Mi az, hogy ellentétes vallású?
Egyébként meg a legjobb, ha tőle tudakolod meg, hogy milyen az ő hozzáállása a kérdéshez. Ahogy a katolikusokra, úgy a muszlimokra sem lehet általánosságokat ráhúzni.
10/24 anonim válasza:
Ha Magyarorszagon el, akkor jobb eselyeid vannak, hogy nem csak a papirert udvarol. A szerelemben semmi nem kizarook. Nekem a masodik ferjem muszlim arab, vallasos csaladbol szarmazik. En nem hiszek istenben. Megis mukodik mar tizeneve a dolog :) Szoval semmi nem lehetetlen, mi nem ismerjuk ot, neked kell erezni, eldonteni, hogy lehet-e komolyabb beloe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!