Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt vallasos, hivo ember...

Van itt vallasos, hivo ember aki olvasott Eckart Tolle-tol valamit? Mi a velemenye?

Figyelt kérdés
Erdekelne hogy hogyan viszonyulnak a Tolle altal kifejezett gondolatokhoz, meglatasokhoz. Mit ertenek belole, mit nem ? Lekototte erdeklodesuket vagy ellenkezoleg ? Egyetertenek vele vagy megsem ?

2013. szept. 10. 20:15
 1/6 Tibi papa válasza:
100%
Gyanítom,hogy aki Tolle-t olvas,az már nem annyira vallásos, mert kétségei vannak. Nem annyira a vallás, mint inkább az egyházak tanítása iránt. Ha Tolle-t olvasod, akkor hidd el, hogy arra van szükséged.
2013. szept. 14. 07:32
 2/6 anonim válasza:
100%

Én belehallgattam hangoskönyv formában. Elismerem, hogy jó, de nekem kissé hosszú:) Ami viszont tetszett:

Neale Donald Walsch: Beszélgetések istennel

először a könyvet ajánlom, és utána ha tetszik akkor a filmet, azért mert a film arról szól hogyan íródott a könyv:)

Egy dologgal kibővíteném a kérdésed: én hívő vagyok, nem vallásos, óriási különbség.

több mint 5 éve foglalkoztatnak létünkkel kapcsolatos kérdések, és összefoglalóan:

"Keresni mindig a jót a szépet s meg nem találni - ez az élet"

2013. szept. 19. 10:51
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 nagyon jo eszrevetel, egyetertek.

#2 szerintem N.D.Walsh es E.Tolle konyvei kozott akkora a szintbeli kulonbseg mint az pl. egy alapiskola 3. osztalya es egy kozepiskola 3. osztalya kozott.

2013. szept. 19. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Eckhart tolle az egyik legmagasabb szintű spirituális tanító ő már a vallások felett áll.
2020. aug. 1. 06:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha komolyan érdekel, regisztrálj Komáromi Miklós Facebook oldalára.
2020. aug. 1. 06:47
 6/6 anonim válasza:
Köszi :)
2020. aug. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!