Jehova Tanui, bántalmaztak e már titeket fizikailag a térítésetek során?
Figyelt kérdés
Már csak azért tettem fel ezt a kérdést mert én soha nem láttam ilyesmit pedig nem messze a lakásomtol is van egy Királyság terem,2013. szept. 4. 15:49
1/15 anonim válasza:
Nem nagyon tologanak...de hát ők üldözöttek,ez már csak így van:)
3/15 anonim válasza:
Mi köze van a bántalmazásnak ahhoz, hogy közel van egy királyság terem?
5/15 A kérdező kommentje:
semmi köze kedves válaszoló csak megemlítettem,hogy azért naponta találkozom tanúkkal de még soha nem láttam egyetlen tanút sem monoklival a szeme alatt. Nos érted már,hogy mi köze.
2013. szept. 4. 17:08
6/15 nagylzs válasza:
Ha Jehova tanúi a cigánytelepre mennének téríteni akkor biztosan sokukat bántalmaznák fizikailag. De nem szokásuk ilyen veszélyes helyekre járni.
7/15 A kérdező kommentje:
Az nincs kizárva...
2013. szept. 4. 22:11
8/15 anonim válasza:
Kedves nagylzs!
Nagy tévedésben vagy(tok)! Itt, ahol én élek, hosszú évek óta rendszeresen járnak a Tanúk a [többségében] romák lakta környékekre prédikálni, de még egyetlen hajszáluk sem görbült meg. Több romát is ismerek, akik a szóban forgó felekezet aktív tagjai, és az összejöveteleken, illetve a prédikáló munkában való részvétel mellett fontos pozíciókat is betöltenek a közösségben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
9/15 anonim válasza:
Nem, nem értem mi köze a bántalmazásnak ahhoz, hogy közel van hozzád egy királyság terem. Ha valakinek a karját csavarják ki, vagy a combját rúgják meg, az nem jár monoklival és kötve hiszem, hogy képes vagy számon tartani az összes tanút, aki odajár. Honnan tudod, hogy ki van kórházban, akinek eltörték a két karját és lerúgták a veséjét? Ez egy iszonyú buta és rosszindulatú kérdés.
10/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne rosszindulatu kérdés ha megkérdeztem,hogy bántalmaznak(tak) valaha tanút? Ez nem jelenti azt,hogy én azt akarom tenni vannak munkatársaim akik tanuk de soha nem volt semmilyen összetüzés közöttünk és ők se említettek soha olyant,hogy korházba kerűltek volna. Egyáltalán nem támadtam senkit csak meg kérdeztem. Miért teszel engem olyan helyzetbe mintha én nem,hogy csak buta hanem gonosz is lennék. Hisz nem is ismersz.
2013. szept. 5. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!