Engem nagyon érdekelne, hogy aki gyülekezetbe járnak, mint adventisták, miért viszik be a hétköznapi dolgaikat pl. a telefont az istentiszteletekre?
Normális helyeken enni és inni is lehet. Bár nem jó, ha más közben éhezik, szomjazik vagy megkívánja a másét.
Miért nem lehetünk emberek, akik hallgatják a tanítást?
Miért kell valami ocsmány okkult erő előtt leborulni és magunkba zárkózva szent szöveget kántálni?
Igen,még mindig van kérdésem:régen mikor nem volt DIVAT a mobil azok nélkül és meg voltunk,de sajnos beviszik a trendi szokásokat szinte mindenhová,mintha lemaradnának valamiről.
Van illem is ha már itt tartunk,engem pl.Pesten a legnagyobb templomból kiküldtek mert térden felül szoknyába nem mehettem be,de igaz is egy kis intelligencia kell csak hozzá h tudjunk ilyen dolgokat-kedves válaszoló neked is kéne mikor ilyet írsz- igen tudja kinek szól ez-
Kedves nikaa11!
A közvélekedéssel ellentétben az adventisták is emberek... ;-)
Az Istentisztelet egy közösségi alkalom. Nekem például szükségem van a mobiltelefonomra, mert azzal fotózom az igehirdetőt - amit aztán felteszek az Internetre - és azon keresem meg a bibliai igéket, amelyeknél az igehirdető nem mondja meg hol vannak.
Egyébként tévedsz, jártam olyan templomban ahol istentisztelet
közben megszólalt valakinek a mobilja.
Szerintem ez intelligencia kérdése is. Nekem pl. mindig le van némítva a mobilom.
Üdv. Péter
Ez hülyeség, miért ne vihetné be?
Illik lehalkítani. Ez részben valóban intelligencia kérdése, bár bárkivel előfordulhat, hogy elfelejti.
Régen nem volt telefon és az adventisták is komolyabban vették ezeket a dolgokat!!
De hát a VILÁG BEGYŰRŰZIK MINDENHOVÁ. Szomorú ,hogy így vélekedtek.Mobil helyett pedig van digitális pici fényképező.Mellesleg a mobil ha le van halkítva berezonálhat és az kicsit kellemetlen. Ezek szerint senki nincs meg már mobil nélkül még egy nap sem:-(( köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!