Az itt válaszolgató vallásos emberek szoktak szavazni?
Figyelt kérdés
Mármint választásokon, vagy népszavazáson. Ha igen, akkor mire-kire, már ha nem titok. Meg mennyire foglalkoztok politikával egyáltalán?2013. aug. 30. 20:04
11/12 anonim válasza:
Katy, félreértettél, ez valószínűleg az én hibám is :S
Úgy értetttem, ha nem is így jött le, hogy egy mostani párt sem tudja elhozni, onnan kell a kisebbik rosszat választani.
Jézus természetesen elhozza!!!
Remélem, ismersz már innen annyira, hogy tudod, hogy sosem írtam volna azt, amit te kiértettél.
12/12 anonim válasza:
Katolikus vagyok, most fogok először szavazni. Voksomat a fideszre fogom tenni. Nem azért, mert szimpatizálok velük, hanem mert ők a legkisebb rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!