Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az itt válaszolgató vallásos...

Az itt válaszolgató vallásos emberek szoktak szavazni?

Figyelt kérdés
Mármint választásokon, vagy népszavazáson. Ha igen, akkor mire-kire, már ha nem titok. Meg mennyire foglalkoztok politikával egyáltalán?

2013. aug. 30. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam és nem is foglalkozom egyáltalán politikával.
2013. aug. 30. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Református vagyok, és a Jobbikra fogok szavazni... Egyébként nem vagyok pártkatona, de foglalkozom a politikával, hiszen befolyásolj a mindennapjainkat...
2013. aug. 30. 20:24
 3/12 anonim ***** válasza:
35%

* Református vagyok, és a Jobbikra fogok szavazni.

Gratulálok.Fúj

Akkor miért nevezed magad reformátusnak ha egy neonáciszemléletű antiszemita pártra szavazol?

2013. aug. 30. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy vannak olyan felekezetek, amik tiltják a szavazásokon való részvételt, mondván, hogy a keresztnyek nem részei a világnak, és csak Jézus tudja elhozni a boldogságot, melyre semmilyen más párt sem képes.

Szerintem bár nem tudja elhozni, de nagyban befolyásolja a jövőnk. -> A kisebbik rosszat választjuk, szóval el lehet menni simán. Nem abban hiszünk Jézus helyett.

Keresztény ember meg ne szavazzon a Jobbikra- ez az én véleményem.

2013. aug. 30. 21:40
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Ellentétben az előttem szólóval Én sem szavazok, mert Jézus nem hobbiból mondta ezeket a szavakat.

az igaz keresztények egyik azonosító jele, hogy nem folynak bele, a világ politikai, és egyéb ügyeibe.

Ennek a világnak Sátán az istene, most Ő uralkodik, és a három mozgató rugó is az Ő kezében van:

Politika, kereskedelem, és vallások ezrei.

Ezért a keresztények, nem avatkoznak bele a Sátán alkotta dolgokba.

És Jézus ezért az országért vagy királyságért tanította imádkozni a követőit.

Mi az hogy nem hozza el?Dehogy nem, megígérte, nem fog senkit becsapni.

Katy Weaver

2013. aug. 30. 22:06
 6/12 anonim ***** válasza:

"* Református vagyok, és a Jobbikra fogok szavazni.

Gratulálok.Fúj

Akkor miért nevezed magad reformátusnak ha egy neonáciszemléletű antiszemita pártra szavazol?"

Meélek még valamit, hog ylegyen min sopánkodni: származásilag zsidó vagyok, a keresztapám cigány, és még ő is a Jobbikra fog szavazni :)

2013. aug. 30. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
kedves utsó: én merg a pápa:DD
2013. aug. 30. 22:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Katy...nem vártam többet tőled...

Egyébként igen szoktam szavazni, de most biztos, hogy nem fogok. Nincs olyan párt, amelynek a programjával, módszerével egyet tudnék érteni. Amúgy munkámból adódóan tisztában vagyok a napi politikával.

2013. aug. 30. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Eddig szavaztam, most erősen meginogtam, hogy elmenjek-e. én sem találok olyat, akivel egyet tudnék érteni. Hétköznapjaimban nem politizálok, mert olyan szinten felmegy bennem tőle a pumpa, hogy azt senki nem köszöni meg.
2013. aug. 30. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:

lmp

nagyon halkak, de róluk tudom leginkább elképzelni, hogy normálisak a szándékaik és talán nem ártanak.

2013. aug. 30. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!