Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire elfogadott a piercing...

Mennyire elfogadott a piercing egy egyházi (katolikus) iskolában?

Figyelt kérdés

Csináltattam egy szemöldök-piercinget jó másfél hónapja. Viszont szeptembertől iskolánkat átvette a katolikus egyház, és édesanyám folyton azt mondja, hogy "Baj lesz, piszkálni fognak, stb."

Szerintem ennyitől még nem válik az ember isten- illetve egyházellenessé. Nagyobb hívőnek érzem én magam, mint az, aki minden vasárnap templomban ül. Miért kellene megszólni a diákot emiatt? Vélemények?

2013. aug. 27. 22:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Hajrá:D
2013. aug. 27. 23:24
 22/37 anonim ***** válasza:
Én metalos vagyok, de rühellem a piercinget, nyilván egy zenésznél más, mert ott hozzátartozhat az imázshoz, de egy átlagembernél felesleges hivalkodás, amellett hogy nem egy esztétikus dolog. Számomra ha egy átlagos ember piercinget visel, első gondolatom, hogy proli.
2013. aug. 28. 09:22
 23/37 anonim ***** válasza:
Mondjuk ennek ellenére én nem követelném meg, hogy senki se viseljen piercinget, mert az ő dolga, mindenkinek jogában kellene állnia hülyének lenni.
2013. aug. 28. 09:23
 24/37 A kérdező kommentje:
Igen, jogunk van hülyének lenni :D
2013. aug. 28. 10:34
 25/37 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy teleaggatva, szerintem sem zavaró a piercing, mindenkinek szíve joga hozzá, mit visel. Tetoválásnál is egy aranyszabály van, amit érdemes betartani: el lehessen takarni. Mondhatod a munkáltatónak, hogy neked az tetszik, nem fognak az ügyfelek közelébe engedni, piercinggel és tetoválással nem igazán kelti az ember egy profi látszatát.
2013. aug. 28. 14:00
 26/37 anonim ***** válasza:

*nem igazán kelti az ember egy profi látszatát.

Az ember ne akarjon semminek látszani, hanem ha profi legyen az, és tudja mit illik, mit szabad, és mit lehet-és mit nem.

2013. aug. 28. 14:23
 27/37 anonim ***** válasza:

Szrintem isten dolga megítélni, milyen vagy, nem tanárnak vagy bárkinek, szép hogy ezt elfelejtik egy egyházi suliban.

Mond hogy a töviskoszorú emlékére őrzöd, hogy emlékeztessen a tűszúrások fájdalmára:DD

2013. aug. 28. 16:16
 28/37 A kérdező kommentje:
Remek ötlet, köszi :DD
2013. aug. 28. 17:29
 29/37 anonim ***** válasza:
Csak nehogy keresztre feszítsenek....
2013. aug. 28. 18:53
 30/37 A kérdező kommentje:
Hát azt azért remélem, nem teszik.
2013. aug. 28. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!