Mennyire elfogadott a piercing egy egyházi (katolikus) iskolában?
Csináltattam egy szemöldök-piercinget jó másfél hónapja. Viszont szeptembertől iskolánkat átvette a katolikus egyház, és édesanyám folyton azt mondja, hogy "Baj lesz, piszkálni fognak, stb."
Szerintem ennyitől még nem válik az ember isten- illetve egyházellenessé. Nagyobb hívőnek érzem én magam, mint az, aki minden vasárnap templomban ül. Miért kellene megszólni a diákot emiatt? Vélemények?
A góthok nem bohócok. A bóohócok különbül néznek ki:DD
A bohocók sem hordanak piercinget, mert még ők is tudják, hogy egy snasz ócska dolog.
"Nem, de nem is tiltott, és ha valakinek ez a stílusa, szerintem azt tiszteletben kell tartani."
Pedig te is lebohócozol másokat.
'Nekem nagyon bejön a goth stílus, de azokhoz mit szólnának az egyházi iskolákban?"
Egy valódi keresztény iskolába ezt a stílust nem engedik. Mert egy olyan dolgot képvisel, aminek nincs helye az egyházban.Akinek nem tetszik az válasszon világi sulit, ennyire egyszerű.
*Nagyobb hívőnek érzem én magam, mint az, aki minden vasárnap templomban ül.
Lényegtelen hogy kinek minek érzed magad, a szabály az szabály, ha valami nem tetszik keressen édesanyád egy másik iskolát, van ezer meg egy belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!