Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire elfogadott a piercing...

Mennyire elfogadott a piercing egy egyházi (katolikus) iskolában?

Figyelt kérdés

Csináltattam egy szemöldök-piercinget jó másfél hónapja. Viszont szeptembertől iskolánkat átvette a katolikus egyház, és édesanyám folyton azt mondja, hogy "Baj lesz, piszkálni fognak, stb."

Szerintem ennyitől még nem válik az ember isten- illetve egyházellenessé. Nagyobb hívőnek érzem én magam, mint az, aki minden vasárnap templomban ül. Miért kellene megszólni a diákot emiatt? Vélemények?

2013. aug. 27. 22:20
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem, de nem is tiltott, és ha valakinek ez a stílusa, szerintem azt tiszteletben kell tartani.
2013. aug. 27. 23:00
 12/37 A kérdező kommentje:
Ez nem bunkóság, tegezve is meg lehet adni a tiszteletet a másiknak.
2013. aug. 27. 23:01
 13/37 anonim ***** válasza:

A góthok nem bohócok. A bóohócok különbül néznek ki:DD

A bohocók sem hordanak piercinget, mert még ők is tudják, hogy egy snasz ócska dolog.

2013. aug. 27. 23:01
 14/37 anonim ***** válasza:

"Nem, de nem is tiltott, és ha valakinek ez a stílusa, szerintem azt tiszteletben kell tartani."

Pedig te is lebohócozol másokat.

2013. aug. 27. 23:02
 15/37 anonim ***** válasza:
59%
Egyéniséget te nem a piercingtől fogsz kapni:DD
2013. aug. 27. 23:04
 16/37 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon bejön a goth stílus, de azokhoz mit szólnának az egyházi iskolákban? Meg azokhoz, akinek van tetoválása? Kirúgják mert van rajta 2-3, holott szerencsétlen egy jó tanuló?
2013. aug. 27. 23:05
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem is egyéniség akarok lenni. Tetszik és kész, nem leszek ateista meg miegymás.
2013. aug. 27. 23:06
 18/37 anonim ***** válasza:
48%

'Nekem nagyon bejön a goth stílus, de azokhoz mit szólnának az egyházi iskolákban?"

Egy valódi keresztény iskolába ezt a stílust nem engedik. Mert egy olyan dolgot képvisel, aminek nincs helye az egyházban.Akinek nem tetszik az válasszon világi sulit, ennyire egyszerű.

2013. aug. 27. 23:14
 19/37 anonim ***** válasza:
57%

*Nagyobb hívőnek érzem én magam, mint az, aki minden vasárnap templomban ül.

Lényegtelen hogy kinek minek érzed magad, a szabály az szabály, ha valami nem tetszik keressen édesanyád egy másik iskolát, van ezer meg egy belőlük.

2013. aug. 27. 23:16
 20/37 A kérdező kommentje:
Nekünk mondta az osztályfőnök, hogy mivel mi már nagyon a középiskolai tanulmányaink végén járunk, ránk nem fognak a szigorúbbnál szigorúbb szabályok vonatkozni, hiszen nyolcosztályos gimnáziumban "nőttünk fel", lehúztunk hat évet normálisan. A bejövő diákoknak szólnak majd a szabályok inkább. De a héten megkérdezem ám a római papot, ő biztos ért ehhez.
2013. aug. 27. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!