Mennyire elfogadott a piercing egy egyházi (katolikus) iskolában?
Csináltattam egy szemöldök-piercinget jó másfél hónapja. Viszont szeptembertől iskolánkat átvette a katolikus egyház, és édesanyám folyton azt mondja, hogy "Baj lesz, piszkálni fognak, stb."
Szerintem ennyitől még nem válik az ember isten- illetve egyházellenessé. Nagyobb hívőnek érzem én magam, mint az, aki minden vasárnap templomban ül. Miért kellene megszólni a diákot emiatt? Vélemények?
Egy valamire való egyházi suliba tilos viselni. Levetetik. Ahogy lemosatják a festéket is, ha a hanyag szülő nem figyel oda, hogy a gyerek dizsinek hiszi z iskolát és talpig sminkben vánszorog be.
És igazuk van.Tegyük hozzá.
A suli suli, vannak szbályok, amit be kell tartani.
2 Kifogják vetetni-és pár óra alatt nem for be.
Csodálkozom, hogy jó anyád nem kapta már ki. Én azt tettem volna. Bazári majmot később is ráérsz csinálni magadból.
http://www.youtube.com/watch?v=qYiQqSPnIas
Ne foglalkozz a bigotakkal.
Nem a külső számít, hanem a belső.
De egyébként sem leszel tőle valami visszataszító lény.
A megszentelt emberi test:Isten temploma. Tetszik-nem tetszik ez van.
A suli meg suli és nem cirkuszi porond.
Semmiféle bigottság nincs. Melóhelyen sem lehet piercieng-el ügyfelekkel foglalkozni. Ki se engedik az ügyfelek közé azt, aki nem tud megjelenni.pl.
Én azokat a szektákat bírom, ahol öltönyben járkálnak a kiválasztottak.
Az emberek a szokásokat Istenfelé emelik. Szertartások, ceremóniák, okkultizmus, kirekesztés stb.. Ez jellemez benneteket.
Bunkónak fogsz tartani, de mostanában kezdek átszokni arra, hogy mindenkinek sziával köszönök kortól függetlenül.
Elegem van az álszenteskedő külsőségekből, amire rákenik, hogy illem. Azt tisztelem, aki megérdemli. Mindenkihez pozitívan állok. Nem látom sértőnek, ha sziával köszönök egy 90 éves néninek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!