Sose értettem a vallásos embereket, az oké hogy hisznek valami nem létező dologban, de hogy lenézik az embereket akik nem hisznek Istenben. Miért?
Ez lett beléjük nevelve. Számukra ez bűn..
Engem nem izgat, ha lenéznek miatta.. Én nem nézem le őket, ez a lényeg :)
Nem vagyok vallásos, de az számomra is tény, hogy Isten nem léte ugyanúgy nem bizonyított, mint ahogyan a létezése.
Nagyon közönséges embernek tűnsz, aki ugyanúgy lenézi azt akinek vele nem egyezik a véleménye.
Én vallásos vagyok, csak azokat az embereket nézem le, akik a saját nézeteiket rám akarják erőltetni. Nekem megvan a saját nézetem, azzal elvagyok, nincs szükségem hittérítésre, kösz szépen. Addig oké, hogy megismerkedek más vallásokkal, ateizmussal, stb. azt nem bánom, ha más vallásúak mesélnek nekem a saját hitükről, de ha azzal jön nekem valaki, hogy amiben én hiszek, az rossz, meg hülyeség, meg mittomén, azt nem tudom tolerálni.
Én se értem, miért nézik le egymást a vallásos és a nem vallásos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!