Megbízhatok egy Hit gyülekezetesben?
Figyelt kérdés
Egy magát hit gyülisnek valló személy akar velem közelebbi barátságot kialakítani. Megbízhatok benne, vagy előfordulhat esetleg, hogy veszélyes lehet az illető?2013. aug. 21. 21:47
1/28 anonim válasza:
Semmi esetre sem ! Behálóz vagy téged vagy a családtagodat, aztán az összes lovétokat viszi a szektába,
Pár éve egy előadáson a TV-ben egy felugró buzgó hitgyülist majdnem agyonvertek a biztonsági őrk, mert pisztolnyak hitték a kezében a Bibliát :/
3/28 anonim válasza:
Mindegyikük veszélyes, mert beakar téríteni a szektájukba. Igaz, hogy hivatalosan már vallás, de szektaként viselkednek a hívei.
4/28 anonim válasza:
Addig áll veled szóba, amíg meg nem térit, vagy amikor rájön, hogy te soha az életben nem leszel hitgyülis. Utána szerintem lekopik. nNekem legalábbis ez a tapasztalatom.
6/28 anonim válasza:
nyugodtan barátkozhatsz. semmi gondod nem lesz belőle. a többi válaszoló nem ismeri a hit gyülekezetét, csak a mocskolódásukat szajkózzák, minden megalapozottság nélkül.
7/28 anonim válasza:
Én ismertem egyet. Képmutató volt. Nem jelenti, hogy mind az.
8/28 anonim válasza:
A saját tapasztalatomat írtam le hatos, és volt már szerencsém hozzájuk. Ugye nem baj, ha le merem írni, amit Én tapasztaltam, és nem dicsérem őket agyon? Azt mondta egy gyerekkori barátnőm anyja, csak akkor barátkozhatok újból a lányával, ha én is belépek a Hitgyülibe. Volt barátnőm csak hitgyülis zenét hallgat, hitgyülisekkel találkozik, és szidja anyjával együtt a katolikus egyházat. Ennyit a szent életűekről.
9/28 anonim válasza:
8!
Nem szentesítem őket! Csak leírom amit tapasztalok. Ismerek pár hitgyülist, nincs velük gondom, nem akartak beszervezni sem. Viszont sok helyen megkapják a sok dumát, hogy szekta, meg hasonlók. Én ezt nem tapasztaltam velük kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!