Az online magánszemélytől való átutalásos rendelések mennyire megbízhatók?
Figyelt kérdés
Egy telefont szeretnék online használtan venni, de az illető messzebb lakik tőlem, így személyesen nem megoldható az átvétel. Kétségeim vannak ezzel a fizetési móddal kapcsolatban, annyi rosszat hallani, de az illető felajánlotta, hogy a felét postázás előtt, a másik felét pedig a telefon megérkezése után utaljam. Szerintetek ez így "biztonságosabb"? 24000 forintról lenne szó, tehát 12000 előtte és 12000 utána. Nos?2013. aug. 21. 19:01
1/3 anonim válasza:
Ha a felét bukod, szerintem az is sok. Ha mélyen áron alul van, akkor eleve kételkednék. Ha nem olyan oldalon találtad, ahol értékelni lehet az eladókat, vagy az eladónak kevés/rossz értékelése van, akkor mégjobban kételkednék.
2/3 A kérdező kommentje:
Az aprod.hu oldalon találtam. Az utaláshoz meg kell adni több adatot is, ráadásul a hirdetésnél a várost és az utcát is beírta, ahol lakik. Szóval ha valami gond van, akkor vissza tudom kutatni, nem? Vagy ez nem így megy?
2013. aug. 21. 22:12
3/3 anonim válasza:
Hát nézz utána a muksónak emailcím/név alapján valamelyik közösségi oldalon, a lakcímnek meg Google StreetViewben, elég sokat elárulhat, ha valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!