Mennyire lehetünk közeli kapcsolatban Istennel?
9-nek
*Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel c.könyve!
Az írója a könyvnek Pünkösdi karizmatikus
Kedves "Brexin válasza
Hogy létezik az, hogy az Istennel ápolt kapcsolatod egy ember által írt könyvre alapozod. Isten valószínűleg azért íratta le mintegy 40 emberrel a NÉKED szóló levelét, hogy azon keresztül közeledj HOZZÁ, és ne egy földi bűnös ember írásán keresztül.
Jézus azt mondta, senki sem mehet az Atyához, csak Ő(Krisztus) által. Lehetetlen,hogy más úton közel kerülhessünk Istenhez.
Szerinted?
A hit ismeret nélkül hiszékenység. Nagyon nagy a különbség.
"Szerintem nem az a lényeg,hogy milyen úton jutsz el Istenhez,hanem az,hogy eljuss hozzá!Akinek ez sikerül rájön,hogy maga az út mennyire lényegtelen a célhoz képest!"
Téged nem zavar az, hogy a véleményed nem egyezik az Isten véleményével?
Szerinted tudod Istent kényszeríteni arra hogy meghallgasson, ha te homlokegyenest másat teszel, mint amit kér?
Isten nem kér tőlem semmit és másoktól se! Szabad akaratot adott nekünk és megmutatta a helyes utat,de nem kötelez rá ha nem azt járod,sőt meg se büntet érte!
Nam tudom volt-e már részed abban,hogy "átölelt Isten"? Félre ne értsd,semmi szekta dolog! Egy reggel évekkel ezelőtt,feküdtem az ágyon ,csend volt körülöttem,még a gyerekek se keltek fel és csak úgy néztem ki a fejemből és akkor jött ez a különleges esemény! Egy nem vakító,de hihetetlen erős fény jött felém,de olyan ami csupa melegség volt és szeretet és teljesen elborított! Körülvett a béke,szinte feloldódtam benne! Aztán ahogy kezdődött úgy el is múlt,de a hatása még most évekkel később is megvan!Ezek után szerinted zavarhat engem bármi is Istennel kapcsolatban?:)Ja és nem álmodtam!:)És akkor még Walsch könyvét se olvastam! Ezt eddig senkinek nem meséltem el,mert nem tisztem bármit is bizonygatni és az igazat megvallva nem is érdekel,hogy elhiszik-e! Én nem csak hiszek Istenben, hanem szeretem is!:)És még ezek után sem vagyok vallásos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!