Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most akkor létezik Isten?

Most akkor létezik Isten?

Figyelt kérdés

Annyira szeretném elhinni hogy igen de valahogy nem tudom, most már van bibliám és olvasok belőle gyakran sokat imádkozok, de valahogy mégse tudok benne hinni olyan nehéz ez és össze vagyok zavarodva. Attól is félek hogy ha mégis létezik és mennyország van hogy ott örökké kell élni az örökkévalóság az nagyon sok abba bele se tudok gondolni. (lehet az utolsó mondatom hülyeség, de én félek...)

Nem tudom elhinni hogy bibliát isten irta vagyis több férfi akinek ISTEN mondta a dolgokat hogy irják le.

De hogy hihetnek abban ami nem is bizonyítható, nem láttuk hallottuk szóval semmi. Valaki segíthetne nekem, vagy tanács...

2009. okt. 27. 22:07
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
ha nem létezne nem élnék már :)
2011. febr. 6. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!