Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleménye Istennek a...

Mi a véleménye Istennek a modellekről?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék modell lenni.De amíg biztosra nem tudom,hogy ezzel nem távolodok el Istentől,addig nem kezdek bele.Vajon mit gondolhat a jó Isten a modellkedésről?Mert az a divatról szól.És nekem a nagy álmom a victoria's secret-be bekerülni(még ha nem is sikerül,tudom,hogy az Úr akarta így). De a VS. bemutatók a fehérneműk reklámozásáról szólnak. Az Isten erre mit mondana? Mert csak a testét,és magát mutogatja a modell!Én nem szeretnék bűnt elkövetni és a pokolra jutni! És ha az Isten nem szereti a modell világot én képes lennék lemondani az álmomról érte! Légyszíves csak keresztények válaszoljanak,hitetlenek ne!

2013. aug. 9. 16:05
1 2
 11/16 Aurora117 válasza:
Drágaságom, ekkora baromságot , hogy voltál képes megkérdezni??????!!!!! A modellkedést ne keverd össze a prostitúcióval. A modell csak élő próbababa. A kifutón a ruhát mutatják be, nem magukat kínálgatják. Ne a vallás, hanem TE irányítsd az életed!
2013. aug. 10. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem a ruhával van itt baj.

Egy modellnek bizony elég sűrűn le kell feküdnie ezzel-azzal. Ha nem teszi, hosszú évekre elvágta magát a szakmában.

Erre gondolj, ha modell szeretnél lenni.

2013. aug. 10. 22:10
 13/16 KZitus ***** válasza:

Szervusz

"Aurora117 válasza:

Drágaságom, ekkora baromságot , hogy voltál képes megkérdezni??????!!!!! A modellkedést ne keverd össze a prostitúcióval. A modell csak élő próbababa. A kifutón a ruhát mutatják be, nem magukat kínálgatják. Ne a vallás, hanem TE irányítsd az életed!"

Vesd össze:

1Mózes 3:3:3-6, 17,18

A kígyó pedig óvatosabb volt minden mezei vadnál, melyet Jehova Isten alkotott. Ezért így szólt az asszonyhoz: „Valóban azt mondta Isten, hogy nem ehettek a kert minden fájáról?” 2 Az asszony erre így felelt a kígyónak: „A kert fáinak gyümölcséből ehetünk. 3 De a kert közepén lévő fának a gyümölcséről Isten ezt mondta: »Abból ne egyetek, ne is érintsétek, hogy meg ne haljatok.«” 4 A kígyó erre ezt mondta az asszonynak: „Bizony nem haltok meg. 5 Mert Isten tudja, hogy amely napon esztek arról, megnyílik szemetek, és olyanok lesztek, mint Isten: tudni fogjátok, mi a jó és mi a rossz.”

6 Az asszony pedig látta, hogy a fa termése evésre jó, olyan, ami vonzó a szemnek, igen, a fa ránézésre kívánatos volt. Így hát szakított a gyümölcséből, és evett belőle. Majd adott belőle a férjének is, amikor az vele volt, és ő is evett.

Ádámhoz pedig így szólt: „Mivel hallgattál feleséged szavára, és ettél a fáról, amelyről azt parancsoltam: »arról ne egyél«, átkozott legyen a föld miattad. Gyötrelmes fáradozással fogod enni termését életed minden napján. 18 Tövist és bogáncskórót fog neked teremni, és mezei növényeket kell enned. 19 Arcod verítékével eszed a kenyered, míg vissza nem térsz a földbe, mert abból vétettél. Mert por vagy, és a porba térsz vissza.”

Vagyis ki mit vet, azt arat. Egyértelmű.

2013. aug. 16. 11:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem kéne se diétáznom,mert vékony vagyok. A hívő tanárom mondta,hogy menjek modellnek mert szerinte Istennek dolga van velem,nem véletlenül teremtett ilyennek. (Ezt most nem hiúságból írtam le.)Nem is feküdnék le senkivel,ugyanis házasság előtt szűz szeretnék maradni! És házasság után csak a férjemmel lennék úgy... na most írjatok véleményt
2013. aug. 16. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Már mondtam: ha nem fekszel le senkivel, akkor kb. az első alkalommal megkapod azt, hogy ne is próbálkozz: nem lesz a tied a megálmodott állás, stb.

Nem engednek majd oda.

Ettől még lehetsz modell, csak nem te kerülsz majd a kifutóra.

2013. aug. 17. 16:07
 16/16 DanteSoS válasza:
te még hiszel az ilyen mesékben mint isten?
2014. jún. 16. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!