Mi a véleménye Istennek a modellekről?
Sajnos már késő, az ezen való gondolkodás is bűn, szóval mindenképp a pokolra jutsz. Akkor már szerintem mindegy is, nyugodtan lehetsz modell.
Komolyra fordítva a szót... nem gondol róla SEMMIT, mert ilyen, hogy Isten, NEM is létezik...
Milyen furcsa, hogy pár órával ezelőtt majdnem erről olvastam, igaz ott a plasztikai műtét volt a téma, de megmutatom neked az írást.
Szerintem aki mutogatja a testét az nem keresztény, de ez az én egyéni véleményem. Itt a link:
1Péter 3:2-4 így ír ezt írja a nőkről:
"Szemlélvén a ti félelemben való feddhetetlen életeteket. A kiknek ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felrakásából vagy öltözékek felvevéséből való; Hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes lélek romolhatatlanságával, a mi igen becses az Isten előtt."
Isten előtt nem kedves a tested mutogatása, nem a külső a lényeg, az legyen egyszerű, hanem a belső értékek. Nem is beszélve arról, hogyha modell leszel, akkor az téged, és a téged nézőket is negatívan fogja befolyásolni lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!