Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi a véleménye a Neogran...

Kinek mi a véleménye a Neogranormon kenőcsről? Hogyan kell alkalmazni a kinyomott patikra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig sosem volt pattanásom, egyszer a kozmetikusnál az arcpihéket legyantáztattam, és rá egy hétre már kis apró pattanásaim lettek, gyulladásnak indultak... Mára már a fél arcom rendbe jött, voltam már bőrgyógyászatnál is, nem nagyon segített, kipróbáltam már a házi szereket is...egy időre elmúlt de utána ugyan olyan lesz, patis.. Megtanultam egy életre, hogy kozmetikushoz nem jó menni, mert még jobban tönkreteszi az arcomat...:( Segítsetek! Jó rá a neogranormon kenőcs? Véleményeteket előre is köszönöm!
2013. júl. 15. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, mindig van itthon. Ha egy pattanást túl sokáig piszkálok [tudom, nem szabad, rossz szokás...], és már sebes, azt kenem vele estére vékony rétegben, és két-három nap alatt látható a javulás.
2013. júl. 15. 15:23
 2/4 fcsenike ***** válasza:
szerintem nem a kozmetikust kell hibáztatni. miért gyantáztattál arcpihét??????????? jesszus. A pattanások meg nem a gyantától jönnek ki........
2013. júl. 15. 19:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Jesszus.. Bizony mert nekem barna arcpihe nagyon csúnyán mutat az arcomon...
2013. júl. 16. 12:52
 4/4 anonim válasza:
A neogranormon kenőcs akkor jó, ha nagyobb, mélyebb a sebfelület. Én sudocremet tudom neked ajánlani. Este vékony rétegben bekened, és másnap vagy utána szebb lesz a bőröd.
2013. júl. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!