Mi a véleményetek erről a vallásról és a többiről?
Csak az nyissa meg, aki nek van 15 perce végighallgatni, vagy is olvasni, mert aláírásos.
Nagyon kíváncsi lennék a hívők és a nem hívők véleményére is.
http://www.youtube.com/watch?v=M62fAkn80nI&feature=player_em..
Nem néztem végig
Miért,
Mert az első szavaiban mentegetőzik, de ugyan akkor nem ért egyet ezen "vallással"
S rendben találja az, hogy ezen vallás, a biblia tiltása ellenére, megenged olyan dolgokat, amit Isten elítél,
hogyan lehet rendben ez?
Ha Jézus itt lenne, nem mondana ilyet, ha megharagudnának rá ha nem.
Nem mondaná, hogy a hitüket elfogadja olyannak amilyen, annak ellenére, hogy nem egyezik Jézus tanításával.
hogyan fogadhat el valamit a megváltó amikor nem ért vele egyet, saját tanítása ellen beszélne.
Szia!
Nem néztem végig, mert a 00:23-nál elhangzott a "vatikániak ellen" kifejezés.
Innentől kezdve gyanús, hogy ez sem egyéb, mint bárányterelgetés, egyik akolból a másikba. Ugyanazon az elven indul akárcsak a politikai szavazatgyűjtés.
Csoki.
Te is tévedsz ez nem bárányterelgetés.
A filmen ha megnézed püspök is részt vesz a hallgatóságban és a végén tapsol is.
A te véleményed is sajnos megy a levesbe. Te is olyanról nyilatkoztál, amiről semmit sem tudsz.
Azért érdekes, hogy kértem, hogy csak azok nyissák meg akik rászánnak kb. 15 percet. Erre olyan keresztények írnak és próbálják védeni a vallást, akik azt sem tudják, hogy mi ellen kellene megvédeniük akár szóban, vagy tettben, akik még arra sem méltatták, hogy végignézzék.
Hogy ezek mi ellen tiltakoztak nem tudom azt viszont tudom, hogy Ők nem tudják.
Szia!
Végignéztem, csak a te kedvedért. Ez az ember a protestáns elvekért ágál, sima téritő akció részese. Sajnálom, ha nem látod. Egyébként semmiféle vallást nem védek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!