Embertársaim, miért pontozzátok le a válaszokat, amivel nem értetek egyet?
#1, szerinted az ateistak valaszat mas ateistak pontozzak le? a vallasosok is ugyanugy nyomkodjak a zold/piros kezet
kerdezo, mashol se jobb a helyzet, nehany embernek a lepontozas a hobbija,
volt olyan valaszom amit a kerdezon kivul meg masok is irasban megkoszontek hogy hasznos volt, megis a hsz 60% volt
de a hab a tortan a moderatoroke, teljesen normalis valaszomat toroltek mar parszor, es kuldtek a felszolitast hogy torlik az accom ha nem ferek a borombe
Erre jön egy őrült, és mindenkit lepontoz!
Nem,mert egy jó párnak kell ahhoz lepontozni,hogy megjelenjen a %-osan.
Itt is mindenkit lepontoznak, már "csak azért is" alapon! :D
Egy külön állatfaj, aki ezt csinálja, komolyan.
Szia 22.23
"De ha durva, lesújtó, negatív ítéletet tartalmazó szavakkal fejezi ki az ellenvéleményét, hát én igenis az olyat lepontozom" - egyetértek veled.
Főleg azokat szoktam lepontozni én is, akik az indulataikat vezetik itt le. Én Jehova Tanúja vagyok, de minden ember véleménye érdekel a vallás témában. Azoké is, akikkel esetleg nem értek egyet. Tiszteletben tartom mások véleményét és soha senkire nem szeretném a sajátomat ráerőltetni. Hiszen az mindenkinek a magánügye.
Nagyon sokan támadnak engem, amikor kérdést teszek föl, itt is a (negatív) indulatukat vezetik le, ahelyett, hogy őszintén megkérdeznék ha valamit nem értenek.
Például: nem éppen kedves szavakkal vonnak felelősségre, miért teszem föl a kérdést, ha úgy is tudom a választ.
Nos azért kérdezem, mert olykor egy témában érdekel más emberek véleménye, éppen olyanoké, akik másként gondolkodnak az adott témáról mint én.
Visszatérve a kérdésedre, sajnos általános az életben, hogy elég rosszul használjuk ki mi emberek az adott lehetőségeket. Ez is egy ilyen. Egyébként köszönöm a kérdésedet, én is jobban odafigyelek majd ezután a pontozásomra.
Üdvözlettel: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!