Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted létezik Isten?

Szerinted létezik Isten?

Figyelt kérdés
Ha igen miből gondolod? Ha nem, akkor szerinted miért nem?
2013. aug. 2. 10:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, fogalmam sincs. De számomra ennek nincs nagy jelentősége; az életem a sajátom, azt teszem, amit én helyesnek tartok, és élvezem azt, ami megadatott nekem. Ha pedig eljön a vég, akkor úgyis megtudom az igazságot.
2013. aug. 4. 17:30
 32/33 anonim ***** válasza:
Igen, és egyben nem. A maga fizikai valóságában nem létezik, csupán az emberek képzeletében, pontosabban hitében. Éppen ezért nem Isten alkotta meg az embert, hanem az ember Istent. Tette mindezt azért, hogy könnyebben el tudja viselni a világot, mert a hit sok mindenen átsegít. Állítom ezeket én, aki nem vagyok vallásos.
2013. aug. 6. 00:52
 33/33 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, a hit sok mindenen átsegít és egyéb dolgokban is hasznos. Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 6. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!