Ateisták honnan vagytok biztosak e dologban?
Nagyon tudjátok kritizálni a keresztényeket és a bibliát/pl. nem hiszitek, hogy van pokol/, de kérdem én:mi van akkor,ha mégis nekünk van igazunk,ezen nem gondolkodtatok el??
Csupán csak kíváncsi vagyok tényleg.
31: Jó, te abban hiszel amiben akarsz.
Minket miért nem hagysz békén? Miért fáj az neked, ha valaki nem hívő?
"hogy imádkozik érted má bocs"
Akkor olvasgass jobban, 'oszt megtalálod.
Erről írtam korábban.
Mindenki nekiesett valakinek verbálisan.De minek?!Itt úgysem derül ki, hogy kinek van igaza, ezért fölösleges azt körömszakadtáig megvédeni a másik ember véleményétől.
Mindenkinek van egy nézete, kár a másikat azért leszólni, mert ő másban hisz.Mindenki egyéni joga a saját hite.Jó lenne ezt tiszteletben tartani.
És úgy gondolom, hogy ezt most kivételesen mindenki magára veheti.
ha azt vesszük az egész világ mindenségen lehet filozofálgatni....ott van a tudomány:ott is felvetések vannak valamiről pl_ hogy igaz,kísérleteznek.....kiderül:hogy mégsem...
és akkor mi van hogyha amit hiszel az hogy van -az közben meg nem is létezik?
Szóval ezen semmi értelme elmélkedni. A Bibliát taglalni lehet naphosszat,de csak egy életünk van...vagy nem? Itt meg folyt az eszmecsere több órán keresztül azon:amit csak a halál után tudunk meg....akkor meg minek kaptunk életet? Ezért? Hát az fix,hogy nem. Nyilván van valami felsőbb erő ami hat ránk,vagy irányít....de ha azt nézzük,hogy a jó és a rossz csak felfogás kérdése,akkor ebből jön hogy bizonyos szituációkat különbözően fogunk fel....pl:én szervdonor vagyok,meghalok: a család beleroppana,de megmenekül három élet, mind 3 család hitt istenben, imádkozott, és tovább éltek a rokonaik. A családomnak rossz,a másik háromnak jó..... Éljünk,azért kaptuk az életet,nem azért,hogy minden baromság miatt egymást szítsuk ...most ha kérdező erre azt mondja ez nem provokolásnak ment, akkor minek kérdezett meg olyat,ami tök lényegtelen a lét meg a biliai felfogás végett?!
Elgondolkodtam rajta. Természetesen hajlandó vagyok elfogadni Isten, a mennyország, a pokol és minden más egyéb létét, ha nyújtotok rá bizonyítékot. Ez fillérre az a kategória, minthogy időnként önjelölt tudósok közlik, hogy megfejtették "az Univerzum titkát", "az örök élet titkát", stb. Mind elakadnak annál a pontnál, amikor bizonyítani kéne az elméletüket.
Istenre (és minden másra) kéne bizonyíték. És hogy értsd: néhány egyéni elmesélés, amit ki is találhattál nem az. A Loch Nessie szörnyet is annyian látták, mint a Big Foot-ot, meg a többi sületlenséget. Szépen tessék kézzelfogható, elméleti úton alátámasztható, kísérletileg ellenőrizhető bizonyítékot nyújtani Istenre. Addig pedig (számomra) nem létezik.
Amúgy fura keresztény lehetsz, kisbetűvel írod a Bibliát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!