Ateisták honnan vagytok biztosak e dologban?
Nagyon tudjátok kritizálni a keresztényeket és a bibliát/pl. nem hiszitek, hogy van pokol/, de kérdem én:mi van akkor,ha mégis nekünk van igazunk,ezen nem gondolkodtatok el??
Csupán csak kíváncsi vagyok tényleg.
6-os nem foglalkoztam a vallás történelemmel,nem érdekel más vallás.
És nem támadtam meg senkit!!!!
Csupán kíváncsi vagyok! De te nem válaszoltál.
Nem vagyunk biztosak, mint ahogyan ti sem.Itt senki sem lehet biztos, mindenki csak hisz.Ti egy Istenben, mi meg abban, hogy akiben ti hisztek, az nem létezik.
Senki sem jobb a másiknál, senki sem okosabb a másiknál ebből a szempontból.
Emiatt teljesen felesleges provokálni a másikat, és biztosan állítani azt, amiben hiszel(ez mindkét táborra vonatkozik természetesen).
Itt is olvastam ,ezt a drogozás, ivás, paráználkodás dolgot.Nyugi, keresztények is csinálják, ugyanis ez vallástól független dolog, provokálni és hazudozni pedig nem szép dolog.Akinek inge, vegye magára nyugodtan.
A vakság relatív.
Meglehet, hogy ti csak a mittomén' micsodátok miatt akartok hinni Istenben, és még sincsen igazatok.
Imádkoznánk értetek, ha lenne kihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!