Magyar muszlim lány vagyok, nemrég tértem át. Nagyon szeretnék kendőt viselni, és úgy sokkal jobban érzem magam. Mit tegyek?
Végül is csak az egész világ szólalt már fel a muszlim nők elleni gyalázatos viselkedéssel szemben, akiknek nincs joguk elégedetlenkedni, és valljuk be, értelme se lenne. Hová mennének? Mit csinálnának? Ráadásul ezek a szerencsétlenek azt sem tudják mit jelent a verés nélküli jó házasság.
Te pedig kérdező túl fiatal vagy, ezt a hitet sem ismered, hisz ezt a minimális problémát sem vagy képes megoldani, mint a kendő viselés és a választott hited sem tudod megvédeni, hisz azt sem tudod eszik vagy isszák?
És van aki ismeri azok között is, akik ellene szólalnak fel, nem kell egyből a tudatlanságra fogni.
Szia!
Szerintem túldrámázod a kérdést. Ha kendőt akarsz viselni, akkor viselj kendőt és ennyi.
Ha a kritikák elől a Korán olvasásába menekültök, akkor csak olvassátok is, de nagyon figyelmesen:
”A férfiak fölötte állnak a nőknek, mivel Allah előnyben részesített egyeseket másokkal
szemben” (Korán 4:34)
„Az asszonyaitok szántóföld nektek. Menjetek a szántóföldre, ahogyan csak
akartok!”(2:223)
„Gyermekeitekre vonatkozóan Allah [ekképpen] rendelkezik: a fiúgyermeket [az örökség elosztásakor] annyi illeti meg, mint amennyi két leánygyermek része.” (4:11)
Nincsen a világon még egy ilyen vallás, ahol a nők ennyire ki lennének szolgáltatva a férjüknek, és hihetetlen, mekkora lúzerek a muszlim nők, hogy ezt még alázatosan és büszkén (!) tűrik is.
a falvakban altalaban az emberek ugyanolyan vallasuak, es sokan komolyan veszik a hituket, neked kellett kulonckodni, ne csodalkozz hogy rolad pletykalnak
hogy mit tegyel? terj eszhez, csatlakozz vissza a kozosseghez, vagy koltozz muszlimok altal lakott teruletre, ahol majd magad is rajosz hogy annyit ersz 1 ferfi szemeben mint 1 haziallat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!